Chanel Chance Eau Tendre

deo sprej za ženske 100 ml

Chanel Chance Eau Tendre deo sprej za ženske 100 ml
Chanel Chance Eau Tendre deo sprej za ženske 100 ml
deo sprej za ženske 100 ml
41,00

Koda: CHA0605 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Chanel Chance Eau Tendre
deo sprej za ženske 100 ml | 41,00

Opis parfuma Chanel Chance Eau Tendre

Odišavljen deo sprej Chanel Chance Eau Tendre je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Chance Eau Tendre

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!