Chanel Coco Mademoiselle

pršilo za telo za ženske 100 ml

Chanel Coco Mademoiselle pršilo za telo za ženske 100 ml
Chanel Coco Mademoiselle pršilo za telo za ženske 100 ml
Chanel Coco Mademoiselle pršilo za telo za ženske 100 ml
pršilo za telo za ženske 100 ml
40,00

Koda: CHA2555 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
Chanel Coco Mademoiselle
pršilo za telo za ženske 100 ml | 40,00

Opis parfuma Chanel Coco Mademoiselle

Pršilo za telo Chanel Coco Mademoiselle Coco Mademoiselle odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Z njim koža čudovito diši, kar vam skoz cel dan dodaja vedno nove odmerke energije in samozavesti.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Ocena Chanel Coco Mademoiselle

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!