Chanel Coco Mademoiselleolje za telo za ženske

Chanel Coco Mademoiselle olje za telo za ženske
Chanel Coco Mademoiselle olje za telo za ženske
200 ml
52,00

Koda: CHA2303 | Več kot 5 kosov na zalogi
1

Dodano v košarico

Chanel Coco Mademoiselle olje za telo za ženske
| 1 kos | 52,00
DPD
ponedeljek 23. 9. 2019

Opis parfuma Chanel Coco Mademoiselle

Olje za telo Chanel Coco Mademoiselle Coco Mademoiselle je odličen dodatek k dišavi iz iste kolekcije. Odišavljeno olje za telo kožo temeljito navlaži, nahrani in jo naredi žametno mehko.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Coco Mademoiselle

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!