Chanel Coco

parfumsko milo za ženske 150 g

Chanel Coco parfumsko milo za ženske 150 g
Chanel Coco parfumsko milo za ženske 150 g
parfumsko milo za ženske 150 g
27,00

Koda: CHA0499 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 28. 8. 2019
Chanel Coco
parfumsko milo za ženske 150 g | 27,00

Opis parfuma Chanel Coco

Odišavljeno milo Chanel Coco je odličen dodatek k dišavi iz iste kolekcije. Z vaše kože odstrani vso umazanijo, jo lepo navlaži in opremi z nepogrešljivo aromo.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Coco

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!