Chanel Inimitable Intense

maskara

Chanel Inimitable Intense maskara
Chanel Inimitable Intense maskara
odtenek 10 Noir 6 g
33,00

Koda: CHA1894 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Chanel Inimitable Intense
odtenek 10 Noir 6 g | 33,00

Opis izdelka Chanel Inimitable IntenseOpis:

Maskara Chanel Inimitable Intense hitro in enostavno poudari vaše trepalnice z lepim modnim odtenkom. Nežna tekstura z visoko vsebnostjo pigmentov prinaša zanimiv dramatičen učinek in maksimalno podaljšanje vaših trepalnic. Unikatna krtačka vaše trepalnice obarva, poveča njihov volumen in odlično oblikuje.

Trepalnice bodo po nanosu sijoče in temeljito ločene ena od druge. Maskara Inimitable Intense se ne razpada in trepalnic ne lepi. Bogata sestava trepalnice hrani do globine, krepi in ščiti proti škodljivim zunanjim vplivom.

Intenzivna maskara Inimitable Intense doda vašim očem izraz in odlično poudari njihovo naravno lepoto. Lahko izberete nežno nevpadljivo ličenje samo zgornjih trepalnic ali popolnoma izrazito in zelo lepo ličenje zgornjih in spodnjih trepalnic za posebne priložnosti. Maskara vaše oči optično poveča in izpopolni. Privoščite si kakovostno maskaro, ki ustvari nepremagljivo zapeljiv pogled vaših oči!

Učinki:

  • hitro in enostavno poudari trepalnice
  • ustvarja zanimive dramatične efekte
  • poveča volumen in oblikuje trepalnice
  • podaljša trepalnice in jim dodaja sijaj
  • trepalnicam zagotavlja prehrano in moč
  • trepalnice ščiti proti zunanjim škodljivim vplivom
  • očem doda izraz in poudari njihovo lepoto
  • optično poveča oči
  • ustvari zapeljiv pogled vaših oči

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na trepalnice z nežnimi dolgimi potegi.

Lastnosti

Barva
črna
Vodoodporno
no
Vrsta maskare
oblikovalna, podaljševalna, za volumen

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.