Chanel La Palette Sourcils de Chanel

set za popolne obrvi

Chanel La Palette Sourcils de Chanel set za popolne obrvi
Chanel La Palette Sourcils de Chanel set za popolne obrvi
40 Naturel 4 g
47,00

Koda: CHA3867 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Chanel La Palette Sourcils de Chanel
40 Naturel 4 g | 47,00

Opis izdelka Chanel La Palette Sourcils de ChanelOpis:

Chanel Les 4 Ombres de Chanel so senčila za oči, ki vam omogočajo napredno in harmonično usklajeno ličenje. Štiri popolnoma usklajeni odtenki vam pomagajo ustvariti mnogo raznolikih učinkov, ki vaše oči popolnoma razsvetlijo.

Elegantna paleta vsebuje praktično ogledalce, dva aplikatorja in senčila za oči – mat in satenast odtenek s svetlim in temnim metaličnim odtenkom. Senčila za oči Les 4 Ombres de Chanel kombinirajo originalnost in visoko kakovost blagovne znamke Chanel. Velika koncentracija mineralnih pigmentov, ki jih senčila vsebujejo, omogoča doseči želene rezultate – mat, sijoč ali satenast. Vsebnost naravnega olja omogoča enostaven nanos in sijoč učinek. Odtenke lahko uporabite za naravno ličenje, če pa boste kombinirali dve barvi, boste s tem povečali kontrast očesnega ličenja. Za bolj ekskluzivne in izrazite kontraste je možno kombinirati tri do štiri barve. Senčila za oči lahko uporabite tudi za ustvarjanje očesnih linij in s tem dosežete tonirano poudarjene oči.

S kombiniranjem senčil dosežete različne učinke in vaše oči bodo na edinstven način okrasili vaš obraz. Pustite vaši domišljiji prosto pot in ustvarite popolnoma originalno ličenje svojih oči!

Učinki:

  • omogoča napredno in harmonično usklajeno ličenje
  • razsvetli vaše oči
  • ustvarja naraven ali sijoč učinek
  • omogoča, da odtenek kombinirate
  • omogoča ustvarjanje očesnih linij

Sestava:

  • mineralni pigmenti – poudarijo ličenje
  • naravna olja – olajšajo nanos in dodajajo sijoč učinek

Navodilo za uporabo:

Nanašajte po svoji domišljiji s pomočjo priloženih aplikatorjev.

Lastnosti

Vodoodporno
no

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.