Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Colour Corrector

korektor za poenotenje tona kože

Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Colour Corrector korektor za poenotenje tona kože
Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Colour Corrector korektor za poenotenje tona kože
odtenek Correcteur Rose 7,5 g
35,75

Koda: CHA04953 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Colour Corrector
odtenek Correcteur Rose 7,5 g | 35,75

Opis izdelka Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Colour Corrector

Tekoči korektor za poenotenje tona kože Le Correcteur de Chanel s pomočjo večbarvne palete ponuja rešitev za vse vrste nepopolnosti. Vedno se popolnoma zlije s kožo, njegova sestava z dolgotrajnim učinkom pa zagotavlja perfekten videz skozi ves dan.

Lastnosti:

  • marelični odtenek (Abricot) – zakriva temne in pigmentne madeže
  • zelen odtenek (Vert) – zakriva rdečico in vidne žilice
  • rožnat odtenek (Rose) – jasni posivelo in utrujeno kožo in temne kolobarje pod očmi

Navodilo za uporabo:
Glede na tip težave pred ličenjem na prizadeta mesta na obrazu nanesite korektor. Nežno vtrite s prsti. Po potrebi lahko čez dan nanos ponovite.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.