Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer

dolgoobstojni korektor

Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer dolgoobstojni korektor
Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer dolgoobstojni korektor
Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer dolgoobstojni korektor
odtenek 10 Beige 7,5 g
36,79

Koda: CHA04950 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer
odtenek 10 Beige 7,5 g | 36,79

Opis kozmetike Chanel Le Correcteur de Chanel Longwear Concealer

Dolgoobstojni korektor Chanel Le Correcteur de Chanel perfektno zakriva vse nepopolnosti. Rezultat je ves dan popolna koža brez vidnih pomanjkljivosti ali podočnjakov.

Lastnosti:

  • poenoti kožo in zakriva nepopolnosti
  • lahka gel tekstura zagotavlja pristen zaključek
  • dolgoobstojna sestava zagotavlja celodnevno udobje

Navodilo za uporabo:
Korektor nanesite na predele obraza, ki jih želite zakriti, in s prsti vtrite v kožo. Lahko uporabljate ali pred nanosom tekočega pudra ali po njem.

Lastnosti

Konsistenca
korektor

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

free delivery