Chanel Le Vernis lak za nohte

Chanel Le Vernis lak za nohte
Chanel Le Vernis lak za nohte

Opis izdelka Chanel Le Vernis
Lastnosti

Zasijte z razkošno manikuro. Lak za nohte Chanel Le Vernis ima izjemno odporno sestavo, s katero lahko v svojem najljubšem odtenku na nohtih uživate še mnogo dlje. Lak na nohtih ustvarja natančen in visoko sijoč barvni sloj s popolnoma enakomerno površino.

Poleg tega med nošenjem nohte krepi in jih ščiti. Ponudba odtenkov zajema tako naravne telesne barve kot tudi modne in edinstvene barve. Urejeni nohti so nepogrešljiv dodatek vsake elegantne ženske in z njimi lahko preprosto poudarite katerikoli outfit.

Lastnosti:

  • prestižni lak z dolgo obstojnostjo
  • krepi in izboljšuje kakovost nohtov
  • nohtom zagotavlja visok sijaj
  • vsebuje kakovostne barvne pigmente
  • ustvarja enakomerno plast
  • dostopen v klasičnih in modnih odtenkih

Sestava:

  • biokeramični material in ceramidi – nohtom pri nošenju zagotavljajo hranila

Kako uporabljati:
Na nohte nanesite tanko plast podlage za lak, ki bo izravnala površino nohta in preprečila neželeno obarvanje. Nato s čopičem nanesite dva enakomerna sloja laka Chanel Le Vernis in za dodaten sijaj zaključite s slojem top coat.

Lastnosti

Odtenek
rjav
Tip laka
gel
Učinek
sijajen

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Le Vernis