Chanel Les 4 Ombres intenzivna senčila za oči

Chanel Les 4 Ombres intenzivna senčila za oči
Chanel Les 4 Ombres intenzivna senčila za oči
Brezplačna dostava
odtenek 202 Tissé Camélia 2 g
51,00

Koda: CHA2119 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Chanel Les 4 Ombres
Lastnosti

Ne razbijajte si glave z izmišljevanjem barvnih kombinacij. Intenzivna senčila za oči Chanel Les 4 Ombres predstavljajo odlično usklajeno četverico odtenkov, ki imajo nežno teksturo in so maksimalno intenzivni. Vsak od njih ima poleg tega drugačen učinek – mat, satenast, mavričen ali kovinski. Lahko jih uporabljate samostojno za blago dnevno ličenje ali vse skupaj za izrazit večerni dimni videz.

Dva srednje temna odtenka na očesu ustvarjata nežen kontrast, najtemnejši odtenek ličenje poudari in mu daje globino, najsvetlejše senčilo pa oko razjasni in odpre. Praktično pakiranje z ogledalom in aplikatorjem za popolno mazanje ali ustvarjanje očesne linije iz teh senčil naredi nepogrešljivega družabnika za popolno ličenje oči ob vsaki priložnosti.

Lastnosti:

  • senčila za oči za naravno in izrazito ličenje
  • popolnoma usklajeni odtenki za odličen rezultat
  • z intenzivno pigmentacijo
  • dolga obstojnost
  • nežna tekstura za enostavno mešanje senčil na očesu
  • vključno z aplikatorjem in velikim ogledalom
  • primerno tudi za uporabnice kontaktnih leč

Sestava:

  • visoko koncentrirani pigmenti – za intenziven barvni rezultat
  • mešanica polimerov in pudrastih kroglic – za popolno teksturo in enakomerno nanašanje

Kako uporabljati:
Srednje temno senčilo s pomočjo priloženega aplikatorja nanesite na premično veko in v pregib očesa. Za bolj izrazit videz z najtemnejšim senčilom ustvarite črto ob trepalnicah. S pomočjo najsvetlejšega senčila razjasnite pogled v notranjem kotičku očesa in pod obrvmi. Za originalen rezultat posamezne odtenke mešajte po svojih predstavah.

Lastnosti

Odtenek
bel, rjav, nude
Učinek
mat, biserast

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Les 4 Ombres