Chanel Les Exclusifs de Chanel: 28 La Pausa

toaletna voda za ženske 75 ml

Chanel Les Exclusifs de Chanel: 28 La Pausa toaletna voda za ženske 75 ml
Chanel Les Exclusifs de Chanel: 28 La Pausa toaletna voda za ženske 75 ml
75 ml

Koda: CHA3579 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Chanel Les Exclusifs de Chanel: 28 La Pausa
75 ml

Opis parfuma Chanel Les Exclusifs de Chanel: 28 La Pausa

Toaletna voda Chanel Les Exclusifs de Chanel: 28 La Pausa je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti. Privoščite si dišavo, zaradi katere boste v vsaki družbi povsem edinstveni!

  • cvetlično-lesna dišava
  • za sodobno samozavestno žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Sestava
koren irisa, usnje, vrtnica
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel Les Exclusifs de Chanel: 28 La Pausa

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!