Chanel N°5dišava za lase za ženske

Chanel N°5 dišava za lase za ženske
Chanel N°5 dišava za lase za ženske
Brezplačna dostava
40 ml
47,00

Koda: CHA2533 | Več kot 5 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
ponedeljek 28. 9. 2020

Opis parfuma Chanel N°5

Dišava za lase Chanel N°5 je odličen dodatek k parfumu iz iste kolekcije. Do las je nežna in se lahko uporablja večkrat čez dan.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Recenzija Chanel N°5