Chloé Chloé

krema za roke za ženske 75 ml

Chloé Chloé krema za roke za ženske 75 ml
Chloé Chloé krema za roke za ženske 75 ml
27,00

Prihranite 20%
75 ml
21,60

Koda: CHL1474 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Chloé Chloé
75 ml | 21,60

Opis parfuma Chloé Chloé

Prestižna krema za roke Chloé Chloé neverjetno dopolnjuje dišavo iz iste kolekcije. Zaradi vsebnosti hranilnih snovi bodo vaše roke žametno mehke in navlažene.

O blagovni znamki Chloé

Svoboda, lahkost in ženskost – to so načela, ki jih blagovna znamka Chloé spoštuje že od svoje ustanovitve. Zgodba Chloé se je začela pisati leta 1952 v Parizu, ko sta Gabrielle Aghion in Jacques Lenoir trgu predstavila lastno modno kolekcijo. Veljala sta za pionirja omiljenja strogih zahtev visoke mode in sta svojim kupcem ponudila udobnejšo in razumljivejšo linijo ready-to-wear.

Leta 1975 je modna hiša na trg poslala prvi parfum, dišavo, ki prebuja romantično dušo vsake ženske. Blagovna znamka Chloé je ena redkih, ki se osredotoča samo na dišave za ženske. V svetu Chloé preprosto kraljujejo ženske – samozavestne, brezskrbne, romantične in zasanjane.

Z izdajo parfumske vode Chloé Chloé, ki brezkompromisno časti ženskosti, nežnost in zapeljivost, se je blagovna znamka neizbrisno zapisala v zgodovino parfumarstva. Značilne cvetno-lesne dišave Chloé so postale legendarne in danes na njih prisegajo ženske po celem svetu.

Recenzija Chloé Chloé

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!