Chloé L’Eautoaletna voda za ženske

Chloé L’Eau toaletna voda za ženske
Chloé L’Eau toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
100,00

Koda: CHL03634 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 27. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Chloé L’Eau
Sestava

Dovolite, da spregovori brezskrbno dekle v vas. Z neprisiljenostjo in očarljivo samozavestjo deluje toaletna voda Chloé L’Eau enako kot ženska, ki ji je namenjena. Okrepite močno vez med vašo svobodno mislijo in temeljno divjostjo narave.

  • cvetlična dišava
  • za svobodno in samozavestno žensko
  • idealna za vsakodnevno uporabo

Sestava dišave
Pripravite se na sočne zgornje note, v katerih najdete grenivko v harmoniji s cvetom ličija. Srčne note toaletne vode odpirata omamna magnolija in damaščanska vrtnica s svojim močno ženskim izrazom. Na koncu vas v baznih notah poboža cedrovina, skupaj z jantarjem in mošusom.

Zgodba dišave
Proslavljanje nežne ženske lepote se nadaljuje. Serijo močnih dišav Chloé, ki jih obožujejo ženske po celem svetu, sedaj dopolnjuje toaletna voda, v kateri prevladujeta vrtnica in magnolija. Dišava prihaja kot izraz združitve svobodne ženske z naravo.

Tudi v primeru Chloé L’Eau je ženskost postavljena na prvo mesto in dokaz tega sta roza steklenička ter škatla, v kateri se skriva. Nadaljevanje s prejšnje različice Chloé je zelo očitno. Takoj vam pade v oči roža pentlja in tipična »plise« stekleničke. Pridih prestižnosti poudarja tudi pokrov v elegantni okroglasti obliki.

Sestava

Zgornje note
grenivka, cvet ličija
Srčne note
magnolija, damaščanska vrtnica
Bazne note
jantar, cedra, mošus
Vrsta dišave
cvetlične

Pisali smo o Chloé L’Eau
Članki

O blagovni znamki Chloé

Svoboda, lahkost in ženskost – to so načela, ki jih blagovna znamka Chloé spoštuje že od svoje ustanovitve. Zgodba Chloé se je začela pisati leta 1952 v Parizu, ko sta Gabrielle Aghion in Jacques Lenoir trgu predstavila lastno modno kolekcijo. Veljala sta za pionirja omiljenja strogih zahtev visoke mode in sta svojim kupcem ponudila udobnejšo in razumljivejšo linijo ready-to-wear.

Leta 1975 je modna hiša na trg poslala prvi parfum, dišavo, ki prebuja romantično dušo vsake ženske. Blagovna znamka Chloé je ena redkih, ki se osredotoča samo na dišave za ženske. V svetu Chloé preprosto kraljujejo ženske – samozavestne, brezskrbne, romantične in zasanjane.

Z izdajo parfumske vode Chloé Chloé, ki brezkompromisno časti ženskosti, nežnost in zapeljivost, se je blagovna znamka neizbrisno zapisala v zgodovino parfumarstva. Značilne cvetno-lesne dišave Chloé so postale legendarne in danes na njih prisegajo ženske po celem svetu.

Recenzija Chloé L’Eau