Chloé Crème Collection

krema za telo za ženske 150 ml

Chloé Crème Collection krema za telo za ženske 150 ml
Chloé Crème Collection krema za telo za ženske 150 ml
Chloé Crème Collection krema za telo za ženske 150 ml
150 ml
60,00

Koda: CHL0011 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 26. 2. 2019
Chloé Crème Collection
150 ml | 60,00

Opis parfuma Chloé Crème Collection

Odišavljena krema za telo Chloé Crème Collection bo postala sestavni del vaše vsakodnevne nege kože. Odlično vlaži, nahrani in odišavi z nenadomestljivo dišavo parfuma iz iste linije.

O blagovni znamki Chloé

Svoboda, lahkost in ženskost – to so načela, ki jih blagovna znamka Chloé spoštuje že od svoje ustanovitve. Zgodba Chloé se je začela pisati leta 1952 v Parizu, ko sta Gabrielle Aghion in Jacques Lenoir trgu predstavila lastno modno kolekcijo. Veljala sta za pionirja omiljenja strogih zahtev visoke mode in sta svojim kupcem ponudila udobnejšo in razumljivejšo linijo ready-to-wear.

Leta 1975 je modna hiša na trg poslala prvi parfum, dišavo, ki prebuja romantično dušo vsake ženske. Blagovna znamka Chloé je ena redkih, ki se osredotoča samo na dišave za ženske. V svetu Chloé preprosto kraljujejo ženske – samozavestne, brezskrbne, romantične in zasanjane.

Z izdajo parfumske vode Chloé Chloé, ki brezkompromisno časti ženskosti, nežnost in zapeljivost, se je blagovna znamka neizbrisno zapisala v zgodovino parfumarstva. Značilne cvetno-lesne dišave Chloé so postale legendarne in danes na njih prisegajo ženske po celem svetu.

Ocena Chloé Crème Collection

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!