Chloé Fleur de Parfumparfumska voda za ženske

Chloé Fleur de Parfum parfumska voda za ženske
Chloé Fleur de Parfum parfumska voda za ženske
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
99,00

Prihranite 46%
75 ml
53,00

Koda: CHL1213 | Na zalogi
1
DPD
petek 3. 4. 2020

Opis parfuma Chloé Fleur de Parfum
SestavaParfumska voda za ženske Chloé Fleur de Parfum je čista esenca čutnosti. Spominja na dotik čiste svile s kožo in je ustvarjena v glavnem za ženske z romantično dušo.

  • sveža cvetlična dišava s sadnimi podtoni
  • za nevsiljivo elegantne ženske
  • idealna za dnevno nošenje

Sestava dišave:

Sveži začetek dišave ustvarja kombinacija bergamotke, grenivke in verbene. Kasneje se odpre srce dišave, ki vsebuje nežno vrtnico, ki jo dopolnjuje krhek cvet češnje in vohali boste tudi sončno sadje – breskev in črni ribez. Osnovo dišave ustvarjajo topla cedra, mošus in nežni toni riža, ki dišavi posodijo globino in čutnost.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
grenivka, bergamotka, sporiš
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, breskev, črni ribez, češnjev cvet
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra, mošus, riž
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Chloé

Svoboda, lahkost in ženskost – to so načela, ki jih blagovna znamka Chloé spoštuje že od svoje ustanovitve. Zgodba Chloé se je začela pisati leta 1952 v Parizu, ko sta Gabrielle Aghion in Jacques Lenoir trgu predstavila lastno modno kolekcijo. Veljala sta za pionirja omiljenja strogih zahtev visoke mode in sta svojim kupcem ponudila udobnejšo in razumljivejšo linijo ready-to-wear.

Leta 1975 je modna hiša na trg poslala prvi parfum, dišavo, ki prebuja romantično dušo vsake ženske. Blagovna znamka Chloé je ena redkih, ki se osredotoča samo na dišave za ženske. V svetu Chloé preprosto kraljujejo ženske – samozavestne, brezskrbne, romantične in zasanjane.

Z izdajo parfumske vode Chloé Chloé, ki brezkompromisno časti ženskosti, nežnost in zapeljivost, se je blagovna znamka neizbrisno zapisala v zgodovino parfumarstva. Značilne cvetno-lesne dišave Chloé so postale legendarne in danes na njih prisegajo ženske po celem svetu.

Recenzija Chloé Fleur de Parfum