ChloéNaturelle parfumska voda za ženske

Chloé Naturelle parfumska voda za ženske
Chloé Naturelle parfumska voda za ženske
Novost
Brezplačna dostava
100 ml
149,00

Na zalogi | Koda: CHL03757
1
Pošta Slovenije - Dostava na dom
sreda 8. 12. 2021
Osebni prevzem
sreda 8. 12. 2021

Čisto naravna in obenem luksuzna je ženska parfumska voda Chloé Naturelle z edinstveno sestavo. Ta zelo ženstvena, sodobna in elegantna dišava vas prepriča, da za popolno čutno doživetje ni treba nič, česar ne bi ponujala sama narava.

  • sveža cvetlična dišava z lesnimi toni
  • v jedru dišave je ročno nabrana vrtnica, pridobljena iz etičnih virov
  • veganska, 100-% naravnega izvora, brez filtrov in umetnih barvil

Sestava dišave
Moč in spontanost iz te parfumske vode izžarevata od prvega poduhanja. V uvodu boste začutili svežo citrono, pridobljeno od italijanskega dobavitelja, ki je član UEBT. Čez nekaj trenutkov zadiši esenca vrtnice iz ekološkega poljedelstva v Bolgariji. Vse to poudari neroli iz Maroka. Toni cedre iz Virginije se najbolj razvijejo pri izzvenevanju dišave.

Zgodba dišave
Za edinstveno sestavo dišave Chloé Naturelle stoji parfumar Michel Almairac, ki si je vzel eno celo leto za raziskavo in za to, da jo je ustvaril – vse to zato, da bi bil prepričan, da je uporabil samo najbolj izbrane sestavine.

Vse sestavine izhajajo iz trajnostnih virov in so pridobljene na etični način. V povezavi z alkoholom, nastalim na naraven način, in z vodo se tako predstavlja izjemno čista dišava. Njena steklenička je v 25 % izdelana iz recikliranega materiala, ročno vezana pentlja pa je iz 100-% recikliranega poliestra.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
črni ribez, citronovec
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, neroli
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sramežljivka, cedra
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

Svoboda, lahkost in ženskost – to so načela, ki jih blagovna znamka Chloé spoštuje že od svoje ustanovitve. Zgodba Chloé se je začela pisati leta 1952 v Parizu, ko sta Gabrielle Aghion in Jacques Lenoir trgu predstavila lastno modno kolekcijo. Veljala sta za pionirja omiljenja strogih zahtev visoke mode in sta svojim kupcem ponudila udobnejšo in razumljivejšo linijo ready-to-wear.

Leta 1975 je modna hiša na trg poslala prvi parfum, dišavo, ki prebuja romantično dušo vsake ženske. Blagovna znamka Chloé je ena redkih, ki se osredotoča samo na dišave za ženske. V svetu Chloé preprosto kraljujejo ženske – samozavestne, brezskrbne, romantične in zasanjane.

Z izdajo parfumske vode Chloé Chloé, ki brezkompromisno časti ženskosti, nežnost in zapeljivost, se je blagovna znamka neizbrisno zapisala v zgodovino parfumarstva. Značilne cvetno-lesne dišave Chloé so postale legendarne in danes na njih prisegajo ženske po celem svetu.