Chloé Nomade Absolu de Parfum parfumska voda za ženske

Chloé Nomade Absolu de Parfum parfumska voda za ženske
Chloé Nomade Absolu de Parfum parfumska voda za ženske
Akcija
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
115,00

Prihranite 51%
75 ml
56,00

Koda: CHL03664 | Na zalogi
1
Pustite, da vam na izdelek z laserjem graviramo kratek napis in dobite edinstveno darilo.
Darilo za vas
Kupite kateri koli ženski parfum Chloé in priskrbite si komplet dveh elegantnih zvezkov, poleg tega pa bomo vaše naročilo dostavili popolnoma brezplačno.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 20. 5. 2021

Opis Chloé Nomade Absolu de Parfum
Sestava

Privoščite svoji nebrzdani duši pot do novih pustolovščin. Kamorkoli po svetu se boste podali, vam bo parfumska voda za ženske Chloé Nomade Absolu de Parfum s pomočjo svoje slastne dišave pomagala izraziti svojo žensko moč in neodvisnost. Še bolj intenzivno kot kdaj prej.

  • bolj intenziven izraz uspešne parfumske vode Chloé Nomade
  • avtor dišave je Quentin Bisch
  • lesna cipresna dišava je bila na trg dana leta 2020

Sestava dišave
Svetleč in topel pihljaj čutnosti bo na vas od prvega poduhanja prenesla redka rastlina davana. Le trenutek po žametnem uvodu se začne razvijati sladka dišava sočne mirabele. Dolgo izzvenevanje teče na tonih hrastovega mahu, ki dišavi daje razkošnost in prijetno prstenost.

Zgodba dišave
Parfumsko in toaletno vodo Nomade je dopolnila dišava Chloé Nomade Absolu de Parfum, ki odkriva novo, intenzivnejšo stran dekleta Nomade. V kampanji jo je upodobila igralka Ariane Labed. Veter v njenih laseh in odločna hoja izražata občutek svobode, ki je z značajem dišave v popolnem sozvočju.

Eleganten dizajn stekleničke ostaja na prvi pogled enak in s svojo obliko še vedno odraža priljubljeno torbico modne kolekcije Chloé. Obvezna pentlja je tokrat v temnejšem toplem lešnikovem odtenku, dodane pa so tudi zlate zakovice, ki v dišavo vnašajo moške prvine.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
davana
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
mirabela
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
hrastov mah
Vrsta dišave
cipresne, lesne

O blagovni znamki Chloé

Svoboda, lahkost in ženskost – to so načela, ki jih blagovna znamka Chloé spoštuje že od svoje ustanovitve. Zgodba Chloé se je začela pisati leta 1952 v Parizu, ko sta Gabrielle Aghion in Jacques Lenoir trgu predstavila lastno modno kolekcijo. Veljala sta za pionirja omiljenja strogih zahtev visoke mode in sta svojim kupcem ponudila udobnejšo in razumljivejšo linijo ready-to-wear.

Leta 1975 je modna hiša na trg poslala prvi parfum, dišavo, ki prebuja romantično dušo vsake ženske. Blagovna znamka Chloé je ena redkih, ki se osredotoča samo na dišave za ženske. V svetu Chloé preprosto kraljujejo ženske – samozavestne, brezskrbne, romantične in zasanjane.

Z izdajo parfumske vode Chloé Chloé, ki brezkompromisno časti ženskosti, nežnost in zapeljivost, se je blagovna znamka neizbrisno zapisala v zgodovino parfumarstva. Značilne cvetno-lesne dišave Chloé so postale legendarne in danes na njih prisegajo ženske po celem svetu.

Recenzija Chloé Nomade Absolu de Parfum