Chromwell Accessories DNA Evolution

čopič za barvanje las črni

Chromwell Accessories DNA Evolution čopič za barvanje las črni
Chromwell Accessories DNA Evolution čopič za barvanje las črni
Chromwell Accessories DNA Evolution čopič za barvanje las črni
čopič za barvanje las črni
1,90

Koda: CHW0040 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Chromwell Accessories DNA Evolution
čopič za barvanje las črni | 1,90

Opis kozmetike Chromwell Accessories DNA Evolution

Čopič za barvanje Chromwell Accessories DNA Evolution je nepogrešljiv dodatek k pripravkom pripravkov za barvanje, brez katerega ne mine noben postopek barvanja.

Lastnosti:

  • omogoča enostavno nanašanje barve za lase
  • nanos je enakomeren po celi dolžini las
  • zagotavlja naraven videz las
  • konica čopiča je primerna za ločevanje pramenov

Navodilo za uporabo:
Čopič uporabljajte za nanašanje barve za lase. Po uporabi temeljito umijte z mlačno vodo in milom. Velikost čopiča vpliva na natančnost in hitrost nanašanja barve.

O blagovni znamki Chromwell

Uživajte v udobju doma v isti negi kot v profesionalnem frizerskem salonu! Profesionalni frizerski pripomočki Chromwell v sebi kombinirajo moderne inovativne tehnologije in atraktivni dizajn! Ta prvovrstna nemška blagovna znamka se ukvarja z razvojem in proizvodnjo izdelkov in pripomočkov, ki poenostavijo delo frizerjem in lasnim stilistom po vsem svetu!

Frizerski izdelki Chromwell so moderni, inovativni in imajo atraktiven in ergonomično oblikovan dizajn. Vse je prilagojeno potrebam profesionalnih uporabnikov, ki pričakujejo hitre, kakovostne in resnično točne rezultate. Zdaj si lahko profesionalne frizerske pripomočke privoščite tudi vi in v udobju svojega doma lahko ustvarite pričesko, ki bo videti kot od profesionalca!

Blagovna znamka Chromwell ponuja sušilnike za lase, likalnike, krtače, navijalke, pripomočke za barvanje las in druge edinstvene proizvode, zahvaljujoč katerim boste dosegli resnično odlično urejene in lepe lase! Dobite popolno pričesko brez kompromisov zahvaljujoč blagovni znamki Chromwell!