Chromwell Accessories Pink

posoda za mešanje barve

Chromwell Accessories Pink posoda za mešanje barve
Chromwell Accessories Pink posoda za mešanje barve
Chromwell Accessories Pink posoda za mešanje barve
posoda za mešanje barve
3,90

Koda: CHW0042 | 3 kos na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Chromwell Accessories Pink
posoda za mešanje barve | 3,90

Opis kozmetike Chromwell Accessories Pink

Posoda za mešanje barve Chromwell Accessories Pink je nepogrešljiv dodatek k pripravkom za barvanje in bo olajšala vsako barvanje las.

Lastnosti:

  • namenjena je mešanju barve z oksidacijsko emulzijo
  • poenostavlja nanašanje izdelka za barvanje

Sestava:

  • izdelano iz plastike

O blagovni znamki Chromwell

Uživajte v udobju doma v isti negi kot v profesionalnem frizerskem salonu! Profesionalni frizerski pripomočki Chromwell v sebi kombinirajo moderne inovativne tehnologije in atraktivni dizajn! Ta prvovrstna nemška blagovna znamka se ukvarja z razvojem in proizvodnjo izdelkov in pripomočkov, ki poenostavijo delo frizerjem in lasnim stilistom po vsem svetu!

Frizerski izdelki Chromwell so moderni, inovativni in imajo atraktiven in ergonomično oblikovan dizajn. Vse je prilagojeno potrebam profesionalnih uporabnikov, ki pričakujejo hitre, kakovostne in resnično točne rezultate. Zdaj si lahko profesionalne frizerske pripomočke privoščite tudi vi in v udobju svojega doma lahko ustvarite pričesko, ki bo videti kot od profesionalca!

Blagovna znamka Chromwell ponuja sušilnike za lase, likalnike, krtače, navijalke, pripomočke za barvanje las in druge edinstvene proizvode, zahvaljujoč katerim boste dosegli resnično odlično urejene in lepe lase! Dobite popolno pričesko brez kompromisov zahvaljujoč blagovni znamki Chromwell!