Ali je kozmetika Sally Hanse res tako dobra?

Sally Hansen spada med najbolj priljubljene in kakovostne blagovne znamke za nego nohtov na svetu. Njen najbolj pomemben izdelek je posebni lak za učvrstitev nohtov Hard as Nails, ki je zelo priljubljen med profesionalnimi manikerji in tudi med širšo javnostjo. Bila sem radovedna, zakaj je ta lak tako izjemen in priljubljen. Zato sem se odločila, da ga poskusim skupaj z drugimi izdelki od Sally Hansen in bom delila svoje vtise z vami.

Sally Hansen

Lak za učvrstitev nohtov Hard As Nails Xtreme Wear
Prva stvar, ki sem jo cenila, je neverjetno široka paleta odtenkov, ki jo Sally Hansen ponuja. Preverite sami, da je barv, v katerih izdelek lahko dobite, zelo veliko in so hkrati zelo lepe in nenavadne. Jaz sem poskusila odtenek Violet Voltage in moram priznati, da na nohtih izgleda še lepše kot v steklenički. Nanesla sem dve plasti, ampak lak izgleda odlično že po nanosu prve, tako da dveh sploh ni bilo potrebno. Osebno sem hotela poskusiti kako hitro se lak suši in kako dolgo je obstojen (v dveh plasteh). Samoten nanos laka je tudi odličen – aplikator ima dolg ploščad čopič, kar omogoča natančen in udoben nanos laka. Lak se suši hitreje, kot bi pričakovali – v trenutku po lakiranju so nohti suhi in lak jih resnično učvrsti. Brez spremembe ostane res dolgo. To je po mojem prav kozmetični "must have".

Lak za nohte Sally Hansen Fuzzy Coat
Naslednji super lak za nohte od Sally Hansen je lak Fuzzy Coat. Edinstven je zaradi 3D teksture in je za nameček sestavljen iz posebnih vlaken, ki spominjajo na prejo. Zanimive so tudi barve, ki jih kolekcija ponuja in ki v kombinaciji s 3D teksturo izgledajo odlično. Če hočete poskusiti nekaj nenavadnega, potem vam ga lahko priporočam. Moj tip - priporočam najprej uporabiti enobarvni lak kot podlago  in nato nanesti lak Sally Hansen Fuzzy Coat kot drugo plast. Edina pomanjkljivost laka je, da ga res težko odstranite, tako da je potrebna visoka stopnja potrpežljivosti.

Intenzivna nega nohtov in obnohtne kože Sally Hansen Cuticle Rehab
O tej kremi sem prebrala veliko zanimivih mnenj in ocen – večina od njih so bile pohvalne, preden sem se jo odločila poskusiti. Zaradi tega, da imam sama probleme z lomljivostjo nohtov, sem bila radovedna, kako bo obnovitvena krema delovala. Krema ima oljnato in gelasto konsistenco, ki obnohtno kožico vlaži in mehča, tako da se potem zelo enostavno uredi. Če vas muči suha koža, nagnjena k lupljenju ali razpokana obnohtna kožica, potem vam bo redna uporaba kreme vsak dan (včasih tudi večkrat na dan) resnično pomagala. Velika prednost je odličen aplikator, s katerim lahko kremo uporabite kjerkoli, ker jo lahko nanesete zelo enostavno. Žal moram reči, da nisem opazila nobenega učinka, kar se tiče cepljenja nohtov, kar sem najbolj upala. Res pa je, da so nohti po redni uporabi bolj krepki in v glavnem na prvi pogled veliko bolj gladki.

Vam ni uspelo dobiti porjavele kože? Poskusite tonirano pršilo Sally Hansen Airbrush Legs
Čeprav smo v grobem v polovici poletja, meni ni uspelo dobiti porjavele kože. Zato sem bila zelo radovedna glede toniranega pršila za noge Sally Hansen Airbrush Legs, ki obljublja enakomerno porjavitev le v nekaj trenutkih. Skrbelo me je zlasti zaradi štirih stvari: prvič, kako lahko pršilo na noge nanesem in zlasti razporedim, kako dolgo je obstojno, ali bo obarvalo oblačila in zadnjič, če ga enostavno sperem. Nanos je bil udoben. Pršilo samo razpršite iz razdalje približno 10 cm in razporedite. Nanos je hiter in udoben in rezultat se takoj vidi. Odvisno od tega kako intenzivno barvo hočete, toliko pripravka uporabite. Pršilo se dobro razmaže, ne naredi madežev, takoj se suši in je obstojno ves dan. V glavnem pa ne obarva oblačil. Zvečer (ali kadarkoli potrebujete) ga enostavno sperete z vodo in milom. Če vam ni uspelo dobiti porjavelo kožo nog s sončenjem, potem je tonirano pršilo prava izbira za vas.

Na sploh moram pa kozmetiko Sally Hansen resnično pohvaliti. Zelo prijetno sta me presenetila zlasti lak za nohte Hard As Nails Xtreme Wear in tonirano pršilo za noge – ki bi jima dala pet zvezdic iz petih možnih. Pa tudi ostale izdelke, ki sem jih poskusila in sem z njimi bila zadovoljna, vam lahko s čisto vestjo priporočam.

In kakšne izkušnje s kozmetiko Sally Hansen imate vi? Napišite nam...