Ali res še nimate krtače Tangle Teezer?

Vas mučijo večno zapleteni lasje in pri njihovem česanju doživljate pravo travmo? Si morate lase česati tako močno, da vsakič skoraj zlomite glavnik? Hrepenite po zdravih in sijočih laseh? Tedaj ne oklevajte in si privoščite odlično krtačo za lase Tangle Teezer, ki si je med svojimi uporabnicami upravičeno prislužila vzdevek »čudežna«!

Ali res še nimate krtače Tangle Teezer?

Kako krtača deluje?

Profesionalna krtača Tangle Teezer v nekaj trenutkih popolnoma neboleče razčeše vaše lase in jih spremeni v pravi okras na glavi, in to zaradi posebnih ščetin, ki so zasnovane tako, da se spretno izognejo nad zapletenim mestom. Krtača tako lase brez težav, neboleče in nežno počeše, ne da bi jih vlekla ali jih natrgala. Dokaz bo občutno manj las na krtači!

Zdravi in sijoči lasje s Tangle Teezerjem!

Druga odlična lastnost krtače je, da so po njeni uporabi vaši lasje lepo gladki in sijoči. Krtača namreč ne samo, da skuštrane lase odlično počeše, ampak s svojimi gosto postavljenimi ščetinami tudi odlično gladi zunanjo plast lasne kutikule. S tem se spodbuja naravni obrambni mehanizem in zdravje vaših las. Z redno uporabo krtače Tangle Teezer boste tako sami videli in začutili spremembo v vaših laseh, ki bodo postali čvrsti, zdravi in sijoči.

Vsestranska uporabnost!

Česanje s krtačo Tangle Teezer je zelo hitro in enostavno. Njena posebno zasnovana ergonomska oblika se odlično drži v roki, s pomočjo gostih ščetin si lahko med česanjem privoščite tudi prijetno masažo glave. Tangle Teezer je za razliko od običajnih krtač izjemno primeren tudi za česanje mokrih las. Zelo je priporočljiv za temeljit nanos balzama ali maske za lase. Po uporabi ga enostavno sperete z vodo.

Čudežna krtača Tangle Teezer je primerna za česanje vseh dolžin in tipov las. Lahko jo uporabite tudi na podaljšanih laseh, saj se brez težav pomika tudi preko spojev lasnih podaljškov, ne da bi jih pri tem poškodovala ali izpulila. S krtačo Tangle Teezer bodo vaši lasje vedno odlično gladki in urejeni brez bolečin in trganja!

Svetovni uspeh čudežne krtače!

Edinstveno profesionalno krtačo Tangle Teezer je zasnoval britanski frizer Shaun P., ki osebno ureja lase svetovno znanim zvezdnikom. Na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj z zahtevnim razčesavanjem zapletenih las se je odločil, da bo ustvaril tako krtačo, ki bo lase počesala, vendar jih ne bo poškodovala. Krtača Tangle Teezer, ki jo je zasnoval, je nemudoma navdušil ves frizerski svet in je dobeseno čez noč postala najbolj priljubljena in najbolj prodajana krtača na svetu. Krtača je prejela neštete nagrade in jo priporočajo vodilni lasni stilisti po vsem svetu.

Različni dizajni in izvedbe:

Krtača Tangle Teezer je na voljo v nekaj izvedbah, ki se med seboj razlikujejo po dizajnu, in ne po funkcionalnosti. Razen klasičnega Tangle Teezerja Elite si lahko nabavite tudi praktični kompaktni Tangle Teezer manjših dimenzij in s posebnim pokrovom, zaradi česar je izjemno primeren za potovanje ali za vašo torbico.

Edinstvena krtačka Tangle Teezer je primerna tudi za nežne otroške lase. Vašim malim nagajivkam tako lahko nabavite krtačko za lase Tangle Teezer Čarobni lonček z rožo, ki se odlično prilega otroški roki. Majhen lonček lahko uporabite tudi kot posodico za shranjevanje sponk in elastik za lase.

Novost na trgu je tudi Tangle Teezer Aqua Splash, čigar dizajn je bil posebej zasnovan za lažjo uporabo pod tušem in učinkovitejši nanos maske za lase.