Ali veste, da Dolce & Gabbana proizvaja tudi luksuzno dekorativno kozmetiko?

LukDolce & Gabbanasuzno italijansko blagovno znamko Dolce & Gabbana vsi dobro poznamo. Vemo, da ustvarja odlične modne kolekcije in lepe dišave. Mnoge od njih spadajo med top parfume, kot na primer „nesmrtna“ Light Blue ali The One. Dobro vemo, da Dolce & Gabbana trenutno spada med najboljše modne blagovne znamke. V vrhunski svet mode je modna hiša vstopila, ko je leta 1990 Madonna oblekla njen legendarni korzet za premiero filma Truth or Dare: In Bed with Madonna na festivalu v Cannesu in od tega časa oblači številne pomembne svetovne osebnosti. Madonna je imela obleko od Dolce & Gabbana na turneji na podlagi albuma Erotica ali Music. V nanizanki Seks v mestu je bila Dolce & Gabbana druga najbolj pogosto omenjana blagovna znamka (seveda razen Manola Blahnika). Veste pa, da Dolce & Gabbana proizvaja tudi zelo luksuzno dekorativno kozmetiko, ki jo obožujeta na primer Scarlett Johansson ali ena od najboljših make-up artistk Pat McGrath? V naši ponudbi kozmetike Dolce & Gabbana boste našli luksuzne tekoče pudre, pudre v prahu, rdečila, senčila za oči ali kozmetične čopiče.

Popolna koža s kozmetiko Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana poudarja zlasti prvovrstno kakovost in na splošno lahko rečemo, da so vsi proizvodi dekorativne kozmetike od nje izredno luksuzni. Garantiram vam, da sploh ne obstaja možnost, da ne bi bile zadovoljne z njo. Omembe vreden je zagotovo tekoči puder za mat videz Dolce & Gabbana The Foundation. Ta tekoči puder je izredno nežen. Lahko ga odlično in enakomerno nanesete in razporedite. Odlično prekrije vse nepopolnosti kože in v glavnem preprečuje masten sijaj, ker odvečno maščobo absorbira. Mat in poenotena koža vam s tekočim pudrom od Dolce & Gabbana res dolgo vzdrži (za 12 ur). Kože ne obremenjuje in ne vsebuje dišav. Za razliko od navadnih tekočih pudrov je na voljo v 15 različnih odtenkih, tako da si lahko izberete tega, ki vam najbolj ustreza.

Če si želite prekriti izrazitejše nepopolnosti kože, potem poskusite korektor za osvetlitev Dolce & Gabbana The Concealer. Ima zelo nežno teksturo, lahko prekrije tudi pigmentne madeže ali temne kolobarje pod očmi. Zagotovo boste cenili tudi praktičen aplikator v obliki čopiča in dejstvo, da je korektor vodoodporen.

Če vaša koža potrebuje oživitev in povrnitev zdravega videza, poskusite luksuzno rdečilo za lica Dolce & Gabbana Blush. Presenetila me je široka paleta in naravnost odtenkov, ki so na voljo. Rdečilo vsebuje tudi ogledalce in zelo kakovostni čopič. Koži doda naravnost, zdravo barvo in jo hkrati tudi vlaži.

Poudarite oči!

Kakovostna senčila za oči so osnova ličenja. Senčila za oči Dolce & Gabbana The Eyeshadow so res kakovostna. Poudarijo in razsvetlijo vaše oči za dalj časa. So namreč dolgo obstojna in se ne razmažejo. Lahko uporabljate suha senčila (za dnevno nošenje), lahko tudi mokra – potem so mnogo bolj izrazita in odlično pristajajo večernemu ličenju. Vsaka paleta vsebuje dve senčili za oči, ki se barvno dopolnjujeta, tako da ju lahko kombinirate.

Če res želite zelo poudariti trepalnice, potem priporočam maskaro Dolce & Gabbana The Mascara. Vsebuje namreč pigmente, ki zagotavljajo izreden učinek črnih trepalnic. Krtačka je zelo gosta, tako da trepalnicam doda volumen in jih hkrati odlično loči. Zato se ni treba bati zlepljenih trepalnic. Maskara je res zelo kakovostna in je obstojna ves dan – ne razmaže se, ne odtisne se, niti se ne razpada.

Kljub temu, da izdelki Dolce & Gabbana vsebujejo lastni aplikator, priporočam, da dokupite tudi posebne čopiče za ličenje od te blagovne znamke. Narejeni so iz naravnih ščetin (iz kozje dlake ali grive ponija), zato dolgo vzdržijo in se odlično uporabljajo. Na primer čopič za senčila je odličen pomočnik za senčenje vek. Ugotovili boste, da lahko z uporabo teh čopičev znatno dvignete raven svojega ličenja.