Ali veste, da lahko barva vaše lase tudi pozdravi?

Hrepenite po barvi za lase, ki bi vaše lase temeljito obarvala, ne da bi jih pri tem poškodovala, brez kapljanja ali neprijetnih vonjav? Potem poskusite ekskluzivne barve za lase iz nove serije Olia od Garnier, ki predstavljajo absolutno revolucijo v domačem barvanju!

Ali veste, da lahko barva vaše lase tudi pozdravi?

Nova tehnologija v barvanju las

Barve za lase Garnier Olia so edinstvene s svojo prebojno tehnologijo ODS (Oil Delivery System), ki temelji na čisti moči naravnih olj.

Barve vas bodo presenetile s svojo žametno strukturo brez kapljanja med nanašanjem in z očarljivim cvetličnim vonjem! Patentirana oljna sestava vaše lase povrhu tega vidno neguje in izboljšuje njihovo kakovost. Barva torej hkrati deluje kot negovalna maska za lase!

Moč naravnih olj iz serije barv Olia je popolnoma spremenila postopek barvanja. Unikatna tehnologija, zaščitena z dvajsetimi patenti ne vsebuje amoniaka, ampak ga nadomešča alkalna sestavina MEA. Amoniak, ki ga vsebujejo vse druge barve za lase, draži lasišče, poškoduje lase in pri nanosu neprijetno smrdi.

Med nanosom barv Garnier Olia se vam s temi težavami ne bo treba ukvarjati! Barve Olia vsebujejo visoko koncentracijo cvetličnih olj kamelije, sončnice, pasijonke in limnanta, ki bodo vašim lasem dale najvišjo intenzivnost barve. Dodatno bodo zagotovile 100-odstotno prekritje sivih las in lasem povrnile nežnost in ekstremni sijaj. Vsebnost olj v barvi znaša do 60 %!

Očarljivi odtenki

Barve Garnier Olia ponujajo 25 bogatih in izrazitih odtenkov, ki bodo vašim lasem dali neverjetne odseve.

Izbirate lahko med sedmimi močnimi in sijočimi blond odtenki, med dvema intenzivnima in živima odtenkoma rdeče in še med osmimi sijočimi in privlačnimi odtenki rjave. V ponudbi je tudi ekskluzivni odtenek temno vijolične barve in trije intenzivni odtenki črne. To je intenzivna nega vaših las!

Z uporabo barv Olia bodo vaši lasje popolnoma negovani brez neželenega poškodovanja zaradi barvanja. Olje deluje znotraj in na površini lasnega vlakna, pri nanosu ovije vsak las posebej in znatno okrepi njegovo strukturo. Po barvanju bodo vaši lasje ne samo žareli z intenzivno barvo, ampak bodo tudi na dotik nežnejši. Med vašim domačim barvanjem boste tako doživeli popolnoma novo dogodivščino! Barva v laseh bo držala brez neprijetnega kapljanja, ne bo poškodovala vaših las in bo za seboj pustila prijeten vonj po naravnih cvetličnih oljih.