BACK TO COOL: Najboljši nočni pripravki za globinsko regeneracijo las

Jesen je kot ustvarjena za sproščanje in kakovostno nego svoje zunanjosti. Ne pozabite na svoje lase! V vročem poletju so lasje ob delovanju sončnih žarkov in klorirane vode trpeli. V novem letnem času jim privoščite globinsko regeneracijo, ki si jo zaslužijo! 
 
lasje
 
Vašim lasem bo izrazito koristilo, če boste na nanje enkrat tedensko za 15 do 20 minut nanesli regeneracijsko masko. Če pa si želite resnično intenzivne regeneracije suhih, poškodovanih ali barvanih las, pa nanje čez noč nanesite hranilno masko ali olje.
 

Za spanje porabimo razmeroma veliko časa, zakaj ne bi tega časa izkoristili za nanose pripravkov za lase, namenjenih daljšemu delovanju. Medtem ko boste vi spali, bodo vaši lasje dobivali hranilne snovi, da bodo ponovno prožni, sijoči in močni.
Lepi lasje zahtevajo stalno nego: umivanje s kakovostnimi pripravki, striženje konic in nenazadnje hranila in zagotavljanje vlage. Izberite nočno regeneracijsko masko ali balzam, prihranite čas in opazujte vidne rezultate!
 

Ne veste, katere maske in balzami za nočno regeneracijo las so najboljše? Spoznajte top 3 izdelke!

Alterna Caviar Treatment 

Če iščete regeneracijsko masko z delovanjem čez noč, bi bila lahko maska Alterna Caviar Treatment tista prava. Ta učinkovita kura popravlja poškodovane lase, obnavlja njihovo vitalnost in deluje kot preventiva pred poškodbami. Takoj se vpije in na vzglavniku ne pušča mastnih madežev. Zjutraj jo enostavno sperite z vodo. Uporabljajte jo vsaj dvakrat tedensko in kmalu boste opazili rezultate.

 

Gestil Wonder je učinkovit regenerator za lase, ki čez noč učinkovito nahrani tudi zelo poškodovane, kemično negovane in barvane lase. Pripravek preprečuje nastanek razcepljenih konic in lasem vrača mehkobo in vlažnost. Z rednim nanašanjem bo vaše lase vrnil v njihovo naravno stanje.

NIOXIN Intensive Treatment

Prebudite se z močnejšimi in gostejšimi lasmi! Inovativni nočni pripravek NIOXIN Intensive Treatment zmanjšuje izpadanje las in jim vrača moč. Vsebuje Nioxydine24, ki pomaga povečati gostoto las z nevtralizacijo prostih radikalov v lasišču. Vaši lasje bodo močnejši in trdnejši, vaši pričeski pa se bo povečal volumen.
 
Denisa