Bodite kraljica na plesu

Plesna sezona je šele na začetku in k njej pripada lepa obleka, večerno ličenje in očarljivi parfumi. Vsaka ženska si želi postati središče pozornosti in uživati ob občudujočih pogledih vseh prisotnih. Torej, če želite očarati vašo okolico, ne pozabite, da je poleg dobro izbrane večerne obleke prav tako pomembno ličenje, zaradi katerega lahko postanete privlačna lepotica, ki ne pušča miru.

ples

Popoln make-up je osnova

Za popoln videz je pomembno začeti od začetka, kar pomeni uporabiti puder, ki prekrije vse manjše pomanjkljivosti in poživi obraz. Puder je dobro dopolniti z rdečico v rdečem ali rožnem odtenku, ki oživi vaš videz in vam ponudi seksi videz.

Bodite čarobna lepotica!

Ličenje oči za ples je primerno izbrati po barvi obleke. Če je vaša garderoba pestra, lahko izberete barvitejše ličenje kot je vaš a obleka. Če je vaša večerna obleka temnejša, izberite dimno osenčene oči v kombinaciji s črtalom za oči. Potem je dobro dopolniti ličenje z dolgimi trepalnicami, ki jih lahko enostavno naredite z nekatero od ekskluzivnih maskar. Vaš pogled lahko poudarite z aplikacijo bleščic, ki lahko uporabite tudi na dekolteju. Pri uporabi bleščic za oči je zelo primerno, da upoštevate načela ličenja, kar pomeni, da če so vaše oči tesno skupaj, uporabljajo se bleščice na zunanji strani veke in če so vaše oči ravno nasprotno daleč vsaksebi, se uporabljajo bleščice na notranji strani veke.

Poudarite vaše ustnice!

Kako biti na plesu izjemna med konkurentkami? Drugi nasvet so neustavljive ustnice, ki pričarate z uporabo izrazite šminke, ki vam daje spolno privlačnost in samozavestnost. Izbirate lahko med široko paleto odtenkov barv, ki so na voljo na trgu. Pomembno je le upoštevanje pravil, da če imate izrazito naličene oči, je dobro uporabiti nežnejši odtenek šminke in obratno. Potem bo vaš videz zelo profesionalen in ne boste izgledala poceni. Ličenje ustnic še lahko dopolnite s svičnikom, ki poudari obliko vaših ustnic. Kot piko na koncu lahko uporabite brezbarvni sijaj za ustnice, ki iz vas naredi neustavljivo boginjo.Izberite ustrezen parfum!

Izberite ustrezen parfum!

Na koncu je idealen čuten izrazitejši parfum, ki odlično dopolnjuje obleko in daje vam pravi odmerek samozavesti. Vonj za zvečer je ponavadi težji in močnejši od tistih, ki so namenjeni za vsakodnevno nošenje. Primerni parfumi za zvečer so bolj v orientalskih tonih, ki so izjemno privlačni. Le nekaj kapljic in v trenutku se spremenite v očarljivo damo, ki ji moški padajo pod noge.Stavite na najboljših vonjev, kot so: Chanel Chance