Božanska postava v dveh korakih. Že po dveh tednih!

Eisenberg

Poletje je teoretično še daleč, v resnici pa že tako blizu, da lahko kar začnemo požirati trende s področja kopalk in iskati nekaj, v čemer se bomo na morju počutili odlično. Nekaj točno takšnega imam tukaj: blagovno znamko Eisenberg in njene izdelke za učvrstitev, hujšanje in razstrupljanje celega telesa. Torej pozor, začenja se lekcija Eisenberga v dveh korakih Body Routine!
Jamice, viseča koža in viden trebušček? Pozimi, kot da nič od tega ne obstaja. Ko se bliža poletje, pa z danes na jutri pričakujete čudež. Naenkrat preklopite na tradicionalno lažji jedilnik, povečate vnos tekočine, dodate aerobno gibanje (da začne telo topiti maščobe, zažene limfni sistem in se koža napne) ter iščete kozmetične pripomočke, ki vam bodo pomagali na tej poti. Takšne ima na primer Eisenberg Trio-Moleculaire®. Za prvi korak lahko izberete gelasto kremo Cryoform ali Body Refining Serum. Za drugi korak pa je tu krema Body Lifting Treatment. Kaj zmorejo?

1a Cryoform

Gelasta krema, ki temelji na krioterapiji (odstranjevanju maščobnih celic z lokalnim zamrzovanjem), deluje proti luknjicam, vrača koži čvrstost, preprečuje njeno staranje in jo lahko uporabljate tudi za razstrupljanje celega telesa. Pravzaprav deluje kot limfna drenaža: spodbuja krvni obtok in limfni sistem ter vam pomaga, da se znebite škodljivih snovi v telesu. Vse to zahvaljujoč kofeinu, kafri, evkaliptusu in prvorazredni tehnologiji Trio-Moleculaire® proti staranju.

Rezultati: Po uporabi, katere sestavni del je tudi masaža (vedno zjutraj in zvečer), se lahko prvih pozitivnih občutkov veselite že po dveh tednih (tudi če jo uporabljate ločeno)!

1b Body Refining Serum

Z intenzivnim lifting in oblikovalnim učinkom seruma boste lahko ciljali na problematične dele. Lokalno spodbuja lipolizo (cepitev in topljenje maščob), zahvaljujoč drenažnim učinkom pa odvaja odvečno vodo. Vseeno je, kaj želite izboljšati − roke, trebuh,zadnjico ali stegna − deluje. Poleg tega v koži podpira nastanek endorfinov, kar za vas pomeni boljše razpoloženje in na sploh boljši občutek. Trio-Moleculaire® poskrbi tudi za mlajši videz kože.

Rezultati: Zadostuje masaža zjutraj ali zvečer, vedno prej, preden se namažete z mlekom za telo (ali pa s priporočenim Body Lifting Treatment). Tudi tukaj bo napredek viden že po dveh tednih!

Eisenberg

2 Body Lifting Treatment

Da bodo rezultati lažjega jedilnika, gibanja in kozmetične nege še boljši, je na voljo še Body Lifting Treatment. Učinki regeneracije, glajenja in učinki proti staranju so zaradi antioksidantov (vitamin E in C) ter Trio-Moleculaire® skoraj čudežni. Zahvaljujoč peptidom iz zelene mikroalge podpira tudi elastičnost kože in premaga celo takšno oviro, kot so strije.

Rezultati: Po štirih tednih samostojne uporabe boste uživali v pogledu na čvrsto telo. Če pa boste njegove moči združili še s katerim od prej naštetih izdelkov, se boste veselili že prej (in še toliko bolj!)

Denisa