Brazilski keratin za lase

So vaši lasje zelo poškodovani in iščete nekaj, kar bi jih res globoko regeneriralo? Ali želite imeti ravne in gladke lase? Poskusite edinstvene učinkovite snovi, imenovane keratin, ki je pred kratkim doživel velik razcvet in številni proizvajalci izdelkov za nego las ga dodajajo v svojo izdelke.

Brazilski keratin za lase

Kaj je keratin in kakšne učinke ima?

Snov keratin je vrsta beljakovine, ki je glavna komponenta v zgradbi lasu. Leta 2006 je bil v Braziliji razvit tako imenovani brazilski keratin, ki je čisto naraven proizvod, katerega glavna sestavina je beljakovina, iz katere so sestavljeni človeški lasje. Brazilski keratin je od tega časa doživel v frizerski industriji velik uspeh. Uporablja se za regeneracijo, zaščito in oblikovanje las, še posebej za dolgoročno ravnanje las. Uporabljanje brazilskega keratina je odlično kot zaščita pred sončnimi žarki, mrazom, vetrom in morsko ali klorirano vodo. Brazilski keratin preprečuje krhkost las, spodbuja rast in jim daje moč in briljanten sijaj. Hkrati keratin lase globoko regenerira in obnavlja lasna vlakna.

Za kakšne lase je keratin primeren?

Brazilski keratin je zaradi svojih sestavin in lastnosti primeren za vse vrste las. Primeren je za barvane ali kemično obdelane lase. Poleg tega velja pravilo, da boste pri bolj poškodovanih laseh dosegli večji končni rezultat. Velja samo opozorilo, da brazilski keratin ne smejo uporabljati nosečnice in doječe matere, hkrati je keratin primeren od 12 let naprej.

Blagovna znamka kozmetike Brazil Keratin je namenjena za proizvode z visoko vsebnostjo keratina. Tukaj najdete na primer linije izdelkov, kot so Brazil Keratin Chocolate, ki vsebuje keratin in čokolado za poškodovane lase ali linijo Brazil Keratin Coco, ki ponuja šampone, balzame in maske za lase, ki vsebujejo izvlečke kokosa, keratina, pantenola in aloe vere. Zanimiva linija je tudi Brazil Keratin Bio Volume, v kateri najdete odlične šampone in balzame, ki so primerni za vse tipe las in hkrati BIO obliki. Takšni izdelki ne vsebujejo silikonov, naftnih derivatov, etoksilatov in celo škodljivih parabenov.

Vrhunsko snov keratin lahko kupite tudi v edinstvenih in kakovostnih izdelkih na primer od L´Oréal Professionnel Série Expert Pro-Keratin Refill. V tej liniji, ki je namenjena za profesionalno uporabo boste našli odlični šampon in balzam za poškodovane lase, katerega lahko dopolnite z odlično hranilno masko z visoko vsebnostjo keratina ali lahko poskusite tudi edinstveno obnovitveno kremo s keratinom, ki je namenjena za šibke in poškodovane lase.

Odličen izdelek je tudi regeneracijski tretma Brazil Keratin Beauty Keratin, ki je posebej zasnovan za glajenje in obnovo poškodovanih las. Edinstvena sestava, ki je sestavljena iz keratina in kolagena vaše lase popolnoma navlaži, regenerira in jih pusti sijoče, prožne in prijetne na otip. Poleg tega izdelek olajša česanje in oblikovanje. Le redki vedo, da je keratin primeren za prehrano in krepitev trepalnic. Lahko poskusite odlično maskaro od blagovne znamke Brische Collage, ki vsebuje keratin in kolagen, podaljša in neguje trepalnice in jim daje volumen.