CALVIN KLEIN WOMEN: Novost za ženske

Čisto prvi parfum Rafa Simonsa CALVIN KLEIN WOMEN je poklon raznolikosti žensk.
 
Nežna, pa vendar močna. Čutna, a sveža. CALVIN KLEIN WOMEN je lesno cvetna dišava, ki zajema raznolike kontraste utelešene ženstvenosti.
 
Ustvarjalki parfumov Honorine Blanc in Annick Menardo ustvarjata dišave, ki slavijo ne samo eno, pač pa več žensk – skupino posameznic, vsako z lastnim sporočilom. Navdih črpata iz občutka svobode in neomejenih možnosti, saj močne moderne ženske slavijo prav vsak vidik svojega ženstvenega duha.
 CK Women
Esenca nežnega cveta oranževca in plasti svežih evkaliptusovih želodov razkrivajo srce iz aljaške cedrovine. Za občutek ženstvene čutnosti čez cel dopoldan nanesite za ušesi in na zapestja in nanos ponovite, ko se dan prevesi v večer.
 
 CK Women
 
Najnovejša kampanja #IAMWOMEN slavi kolektivno individualnost, ki združuje vse ženske. Pluralnost z individualnostjo. Mladi ikoni Hollywooda in zgodbe žensk preteklosti, ki navdihujejo naslednjo generacijo.
 
CK Women
 
Igralki Lupita Nyong’o in Saoirse Ronan delita zgodbe žensk, ki so ju navdihnile, od brezčasnih legend do žensk v družini. Postavljata vprašanje »Kdo so vaše ženske?« in sprožata globalno diskusijo, v kateri ženske izražajo svojo enkratno identiteto, ter častita ženske, ki so ju pomagale oblikovati v to, kar sta danes.
 
 CK Women
 
Odkrijte celotno kolekcijo parfuma, gela za prhanje in losjona za telo CALVIN KLEIN WOMEN.
 
Denisa