CC-krema - ali veste, kaj je to?

Ste že slišali za nove kreme CC? Če še niste, si preberite naslednji članek, v katerem boste izvedeli vse o novem fenomenu s področja dekorativne kozmetike, ki je v kratkem času postal zelo priljubljen med ženskami po vsem svetu!

cc krema

Kakšna je razlika med kremo BB in CC?

Ni tako daleč nazaj, odkar so se na trgu pojavile danes že znane in zelo priljubljene kreme BB. Imajo kar nekaj prednosti: odlično vlažijo kožo na obrazu, vsebujejo podlago, puder, posvetljevalec in zaščitni UV-filter. Uporaba kreme BB je torej zelo praktična, enostavna in hitra. Vse pomembno za vašo kožo boste našli v eni tubi. Kreme BB se zelo enostavno nanašajo in so na koži obraza videti zelo naravno, zato so mnogim ženskam postale všeč, nekatere ženske jo uporabljajo skoraj vsak dan. Čeprav ima krema BB ogromno odličnih lastnosti, je žal primerna samo za neproblematično kožo, tako, ki nima vidnih nepravilnosti, kot so mozolji ali kolobarji okoli oči. Za popoln videz je tako v primeru uporabe kreme BB potreben še korektor ali manjša količina klasičnega pudra. Vendar pa se kozmetična industrija razvija naprej. Izdelovalci dekorativne kozmetike so se tako odločili, da bodo to pomanjkljivost kreme BB rešili  ̶  leta 2013 se je na trgu prvič pojavila krema CC, ki izpolnjuje vse zahteve za popolno prekritje nepravilnosti in koži nudi potrebne hranljive snovi.

Odlične prekrivne in hranljive lastnosti!

Izjemnost novih krem CC (Colour Control nebo Colour Correction) temelji na tem, da poleg vseh odličnih lastnosti in primesi znanih krem BB, imajo veliko lažjo in dolgotrajnejšo teksturo, ki ima veliko boljše prekrivne lastnosti in popolnoma poenoti kožo. Krema CC vsebuje tudi enkratne hranljive snovi, kot je npr. vitamin C. Nekatere kreme CC vsebujejo tudi posebno anti-aging formulo in so tako primerne za zrelejšo kožo.

Poskusite novo kremo CC od Max Factorja!

Z ekskluzivno kremo CC prihaja v tem letu na trg tudi priljubljena profesionalna blagovna znamka Max Factor, ki vedno izstopa po svojih kakovostnih izdelkih. Nova krema Max Factor Colour Correcting Cream CC je brezhiben hranljivi puder, ki takoj po nanosu prekrije vse kožne nepravilnosti. Rezultat je zdrav, naraven in sijoč videz brez kakršnih koli vidnih pomanjkljivosti.

Max Factor Colour Correcting Cream CCvsebuje izbrane naravne sestavine, kot je denimo izvleček divje vrtnice ali izvleček iz kumar in rakitovca. Krema CC kožo odlično vlaži in poenoti, hkrati pa jo ščiti pred UV-žarki s posebnim zaščitnih faktorjem SPF 10.

Zahvaljujoč uporabi kreme CC boste vedno hitro in enostavno naličene, brez dolgega postopka nanašanja kreme, pudra in korektorja. S kremo CC boste tako prihranile veliko časa, pole tega jo boste spravile v vsako torbico, kar boste cenile ne le pri vsakdanjih obveznostih, ampak tudi na potovanju. S kremo CC boste lepe v vsaki situaciji in si brez nje ne boste več predstavljale vsakdanjega ličenja.