CK EVERYONE: Čista avtentičnost

CK EVERYONE
 
Calvin Klein predstavlja dišavo CK EVERYONE: prvo čisto, okolju prijazno uniseks dišavo te modne znamke
 
Časi se spreminjajo in nova generacija svet navdaja s svežino mladostnosti. Dandanes niso pomembne oznake spolov in opredelitve, temveč brezmejna avtentičnost, individualnost in enost, ki rušijo stereotipe in kršijo družbene norme. Današnja mladina, ki je nezadovoljna s statusom quo, ceni odločnost in za prijetnejše bivanje na našem planetu zavestno stremi k okolju prijaznemu in trajnostnemu življenjskemu slogu.
  
Z mladimi v mislih in po navdihu njihovega izražanja občutkov neomajne provokacije, ki v sebi skriva pomen, je znameniti mojster dišav Alberto Morillas ustvaril vizionarsko citrusno dišavo, ki združuje ekološko pomarančo, čutni pačuli, sandalovino in poživljajoč ingver ter poustvari popolnoma transparenten brezspolni občutek. S svojimi svežimi akordi modrega čaja in čistimi vodnimi notami ta lahkotna dnevna dišava izraža občutek individualnosti, ki dodatno poudarja inkluzivnost brez obvez in sodelovanje odprtega duha v številnih skupnostih.
CK EVERYONE
 
Predstavnik današnjega časa – CK EVERYONE izraža stanje mladostne čuječnosti s sprejemanjem sodobnih pogledov glede trajnosti. Dizajnerska uniseks dišava je popolnoma veganska – vsebuje sestavine naravnega izvora, embalaža pa je izdelana iz recikliranih materialov, ki jih je po odstranitvi pršila mogoče nadalje reciklirati.
 
V sodobnem svetu, prežetem z mladostniško energijo in živahnostjo kulturnega gibanja, so se premaknile meje in dale prosto pot zvestobi do sebe in drugih. Sprejmite čisto avtentičnost in izrazite ljubezen do vseh z novo dišavo CK.
 
Nova dišava CK združuje svež citrusni vonj pomaranče, čutni pačuli in globoke lesne note ter poustvari čist in popolnoma transparenten brezspolni občutek.
 
 CK EVERYONE