Čudovite jesenske dišave, ki jih morate preizkusiti

Jesen je idealen letni čas za preizkušanje parfumov. S prihodom hladnih dni se lahke sveže dišave umaknejo in čas je za eksperimentiranje z močnejšimi provokativnimi toni, ki pozimi bolj izstopajo. Pustite toaletne vode v predalu in sezite po parfumskih vodah in parfumih.
 
podzimní parfémy

Toda katero dišavo izbrati, ko pa je ponudba tako velika? Odgovor je preprost: Začnite z izbiro čudovitih jesenskih parfumov, ki jih predlagajo naši strokovnjaki. Med njimi so klasične dišave in novosti, ki so trg osvojile šele pred kratkim. Morda boste med njimi našli svojo novo parfumsko jubezen ali odlično božično darilo za bližnjo osebo.

DKNY Golden Delicious 

Zlata različica znamenitega jabolka znamke DKNY spominja na jesenske dni, ko je sonce nizko nad obzorjem in vse obarva v zlato. S toplim odtenkom se ujema tudi vsebina, v kateri se tradicionalna jabolčna dišava med drugim povezuje z notami sandalovine in slive. Mehkobo dajejo cvetne sestavine, kot so vrtnica, šmarnica in orhideja.

Chloé Eau de Parfum

Priljubljena dišava Chloé je primerna za vsak letni čas, vendar najbolj zažari prav jeseni. Čiste in hkrati čutne note vrtnice, potonike in ličija se tu srečujejo z belimi cvetovi frezije ter šmarnice na bazi ambre, ki vsemu daje pridih elegance. Nič čudnega, da Chloé sodi med zvezde parfumskih lestvic.
 
parfumi

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche

Enako kot priljubljeni Black Opium se tudi različica Nuit Blanche vrti okoli božanske kombinacije vanilje in kave, ki iz nje dela zvezdo med gurmanskimi dišavami. Za razliko od predhodnika pa je nekoliko manj sadna in daje več prostora manj sladkim notam riža in mleka. Rezultat je omamna in hkrati lahka sladica v steklenički.

CK Deep Euphoria

Parfum Calvin Klein Euphoria je v dvanajstih letih svojega obstoja postal moderna legenda med dišavami in ta njegova različica se poigrava z enakim principom cvetne dišave z lesno bazo. CK Deep Euphoria kombinira vrtnico z začimbno močjo pačullija in popra, ki jo blažijo vodne note, potonika in jasmin.

CK Obsessed for Women

Obsession Calvina Kleina že več desetletij sodi med najbolj priljubljene parfume na svetu. Nova dišava Obsessed iste blagovne znamke temelji na njegovi slavi, vendar se pri tem od njega jasno razlikuje, bodisi s poudarkom na zeliščnih notah sivke in žajblja bodisi s svojo športno lahkostjo. Ta ženska različica je tako idealna za vse, ki jim niso blizu močne in dominantne dišave.
 
Denisa