Doživite odlično kopel z aroma kozmetiko Bomb Cosmetics!

Blagovna znamka Bomb Cosmetics proizvaja popolnoma odlične dišeče izdelke za kopel, ki so za nameček še lepi na pogled. Velik poudarek daje na intenzivnost vonja, ker prav vonj zdravi, sprošča in odpravlja stres. Osredotoča se zlasti na izdelke za kopel in kozmetiko za telo. V njeni ponudbi pa lahko najdete tudi dišeče sveče ali balzame za ustnice. Izdelki Bomb Cosmetics so obogateni z esencialnimi olji in izvlečki naravnih sestavin. Izdelani so izredno ročno. Privoščite si popolno relaksacijo! V nadaljevanju vam bom priporočila nekaj izdelkov Bomb Cosmetics, ki zagotovo izboljšajo vaše relaksacijsko doživetje.

kopel

Namesto navadne kopeli luksuzno aromaterapevtsko doživetje

Pozabite na navadno dolgočasno kopel in popestrite svoje kopanje s kroglicami za kopel. Samo jih lahko vržete v vodo in opazujete, kako se postopno raztapljajo in šumijo, spreminjajo barvo, izločajo intenzivno aromo in olja, ki vašo kožo hranijo. Vaša navadna kopel se bo spremenila v odlično aromaterapevtsko doživetje (zahvaljujoč dišečim esencialnim oljem). Po kopeli se boste počutili odlično – vaša koža bo nežna, voljna in nadišavljena! Priporočam, da poskusite na primer šumečo kroglico za kopel The Land of Milk & Honey. Ampak v naši ponudbi jih boste našli še mnogo več. Vse izgledajo popolnoma odlično. Samo izberite si!

Ročno pridelana naravna mila

Vsa mila Bomb Cosmetics so popolnoma naravna, ročno pridelana in temeljijo na glicerinski osnovi – zahvaljujoč temu so bolj nežna, več penijo in kožo manj izsušujejo. Mila vsebujejo esencialna olja, zato odlično dišijo in prav tako odlično izgledajo. Mene osebno so prevzela takoj na prvi pogled, ker so izvedena v lepih barvah. Zagotovo odličen tip za darilo – pri meni je zmagalo milo Lime & Dandy – se tudi vam zdi fantastično?

Nadišavite svoj dom!

Dišeče sveče so vedno problem – le redkokatere dišijo res prijetno. Sveče od Bomb Cosmetics dišijo popolnoma fantastično in imajo tudi originalni dizajn. Presodite sami – na primer dišeča sveča Cherry Bakewell diši po sveže spečenem češnjevem kolaču! Združuje vonj češnje in vanilije in to kombinacijo zaključuje še aroma bergamotke in žajblja. Sveča bo gorela 30–35 ur. Če si želite doživeti še bolj intenzivno doživetje, potem poskusite aroma difuzorje – na primer tega z eksotičnim vonjem Mango + Papaya Dream. Kot "češnjo na torti" je treba omeniti, da izdelke Bomb Cosmetics lahko dobite po resnično razumni ceni.