Izberite najizvirnejše darilo za mamo!

Materinski dan

Materinski dan se bliža in začela sem premišljati o najboljšem darilu za svojo mamo. Kakšno darilo pa boste za svojo izbrali vi? Morda nam niti ni treba čakati na praznik na koledarju. Mame si namreč zaslužijo razvajanje celo leto!
 
Če ne veste, kaj bi mami bilo všeč, preglejte stare fotografije. Poglejte, kaj jo je veselilo, spomnite se, o čem rada pripoveduje ... Morda je želela videti Pariz, pa ji to ni uspelo. Boste videli. Ko jaz iščem darilo za mamo, vsakič pomislim tudi na kozmetiko. Odkupim se ji vse polomljene šminke, razsute pudre in izsušene maskare, za katere sem poskrbela kot majhna deklica. Se spomnite? Teh »napadov« na kozmetične torbice, v katerih smo na skrito, ko mame ni bilo doma, odkrivale svet dišav in ličil? Izgube so bile po otroških posegih pogosto hude! Toliko raje ji danes kozmetiko kupujem. O čem premišljujem sedaj in kaj bi lahko bilo primerno tudi za vašo mamo?

Nega je osnova

Da bo njena koža še naprej lepa, potrebuje dobro nego. Za darilo za mamo lahko torej izberete nekaj iz ponudbe negovalne kozmetike. Razmišljam o setu LIERAC Deridium, ki vsebuje kremo proti gubicam in kremo za gubice okoli oči. Če temu dodate kakovostno masko za obraz, toliko bolje. Primerna je recimo blagovna znamka Filorga in njena kolagenska maska iz platna? Dovolj je ena uporaba in mamina koža bo bolj sijoča in močna. 

LieracDarilni paket

Kar zadeva dekorativno kozmetiko, sem navdušena nad setom Collistar Mascara Infinito. Dobra maskara in svinčnik za oči sta nepogrešljiva. Torbica Piquadro, v katero je set zapakiran, pa ji bo prav prišla poleti. Fantastičen je tudi Love OPI XoXo – set lakov za nohte v darilnem pakiranju, ki dokazuje, da je lahko tudi darilo za mamo malce provokativno.

Zavonjajte ...

Še nisem naštela ničesar, kar bi vam padlo v oči kot pravi nasvet za materinski dan? Zavijte med dišave! Morda je prav parfum za mamo tisto, kar iščete. Če ima rada lažje, cvetne dišave, vzemite Miu Miu in njen L’Eau Rosée ali klasiko Marca Jacobsa. Njegov Daisy v darilnem pakiranju je božanski. Moji mami so všeč bolj izrazite dišave. Zato sem izbrala sočno, lesno-sadno dišavo s podnotami pačulija – Gucci Guilty Absolute. Mimogrede, svetlolaske večinoma prisegajo na bolj sveže dišave. Temnolaske se običajno ne bojijo izrazitejših kombinacij. To vam pripovedujem samo zato, da boste še lažje izbrali darilo za mamo.

Zasebna kozmetičarka

Kako pogosto pa mamo peljete h kozmetičarki? Če se temu izogiba kot moja mama, si oglejte čistilno sonično napravo Luna™ Mini 2 FOREO. Triconska čistilna krtača je primerna za vse tipe kože in zaradi intenzivnega pulziranja odstrani kar 99,5 % umazanij in ostankov ličil! Potem pa le še eno malenkost, da si mama odpočije ... Nekaj za kopel? To je nekaj, kar ji lahko omogoči Greenum? To bi lahko bilo to!
Foreo
Denisa