Izberite samo najboljša božična darila za »Secret Santa«!

Božična darila
Rečemo lahko, da je obdarovanje tradicija po celem svetu, in smo ga deležni vsi, ne glede na to, kaj praznujemo. Verjetno že razmišljate o tem, kaj boste kupili za svojo družino in prijatelje. Z istim valom z zahoda je k nam prišla tudi vesela tradicija obdarovanja v skupinah, na primer med sodelavci. Darilo izbiramo glede na osebo, ki ga bo prejela. Ali potrebujete koristne nasvete pri izbiri resnično pravih daril za igro »Secret Santa«? Karkoli boste že izbrali, naš seznam daril vam bo gotovo v pomoč.

Kaj sploh je »Secret Santa«?

Igro »Secret Santa« pogosto igrajo družinski člani, prijatelji in predvsem sodelavci iz službe! V okviru te tradicije vsakdo v skupini izžreba eno osebo, ki jo bo obdaril, vendar ne sme izdati, koga je izžrebal. Takoj, ko so darila izročena, poskušajo prijatelji in sodelavci uganiti, kdo jih je obdaroval! Da se izognemo spodrsljajem, moramo med to igro ugotoviti, kakšen tip človeka je oseba, ki smo jo izžrebali. Praviloma darilo ne sme biti preveč osebno, prepoceni ali pa predrago.
 
božična darila

Za šefa

Izžrebati v igri lastnega šefa je lahko zelo kočljivo. A ne skrbite! Prav gotovo se ne boste zmotili, če mu podarite kaj, kar lahko uporablja tako doma z družino kot v pisarni. Izberite prestižno dišečo svečko, ki je videti lepa že v embalaži in enkratno okrasi mizo oziroma sprejemnico. Poglejte dišeče svečke iz linije Bath and Body Works, na primer »Paris Café«!

Za sodelavce

Tudi za sodelavce ni lahko odigrati vloge »Secret Santa«, ker morda ne poznate njihovega okusa. A tudi če njihov okus dobro poznate, ni nujno, da bo osebno darilo v primeru javnega obdarovanja naredilo dober vtis. Varna izbira so tako darila, primerna za v pisarno, na primer kreme ali pa okrasni predmeti. Ta božični antibakterijski gel iz linije Bath & Body Works je odlično darilo, primerno za vsakogar.
Bath & Body Works

 Za prijateljico

Če kupujete darilo za vaše najbližje ali najboljše prijatelje, lahko izberete kaj bolj osebnega. Vseeno ni treba pretiravati in kupovati predragih ali posebnih stvari, saj bi se lahko drugi neprijetno počutili. Naj vaši prijatelji vedo, da ste se res potrudili in izbrali nekaj posebnega. Za prijateljico lahko priporočimo paleto 18 senčil za oči »Galaxy Chic« podjetja BHcosmetics.

Za mamo

Če v igri »Secret Santa« izžrebate svojo mamo, ji lahko kupite nekaj zabavnega, očarljivega, sentimentalnega ali praktičnega. Če menite, da ima mama že vse, kar potrebuje, ji podarite nekaj, česar ni še nikoli imela ali pa preizkusila. Stavite na primer na suho olje Nuxe za lase, telo in obraz. Gre za luksuzni izdelek, ki je idealen za hladne in suhe zimske mesece!

Za očeta

Nakupovanje za očeta je lahko težavno, saj se na prvi pogled zdi, da si želi le osnovnih stvari. Zato pri izbiri darila dobro razmislite in izberite nekaj, za kar ste prepričani, da bo uporabljal. Naš favorit je zobna pasta Mediblanc Professional Whitening, ki mu bo med prazniki pričarala bolj svetel in sijoč nasmeh!

Za sestro

Podarite svoji sestri nekaj, kar ji bo všeč!  Kupite ji kozmetiko, v katero se bo zaljubila, na primer poseben set ličil, kot je ta podjetja Maybelline. Kozmetični set »The Falsies« je odlično darilo, v katerega se zaljubi prav vsako dekle.  Ali pa imate raje parfume? V takšnem primeru preizkusite dišavo »Love Addict« Victoria's Secret!
darilni set

Za brata

V igri »Secret Santa« ste izžrebali svojega brata, vendar ne veste, kaj mu kupiti? Izberite nekaj praktičnega, kar mu bo res prišlo prav. Naš nasvet je set za britje Fusion Proglide Gillette.

Za sorodnike

Ko gre za bolj oddaljene sorodnike, pogosto ne poznamo njihovega okusa in ne vemo, kaj že imajo. Kupite jim na primer darilo, ki je prijazno in hkrati razkošno, kot je dišava unisex. Vse naše unisex dišave najdete tukaj

Darilo za neznanca

Če je v okviru igre vaša naloga, da izberete darilo za osebo, ki je ne poznate, vam priporočamo, da kupite nekaj, kar bo všeč vsakomur, hkrati pa pritegne pozornost in vzbudi zanimanje. To je lahko na primer belilna zobna pasta »Black Is White« Curaprox. Lahko ste prepričani, da boste navdihnili vse okrog sebe in zato se bo največ govorilo prav o vašem darilu!
 
Denisa