Izbira pravega parfuma za rojene v znamenju Device

Devica je šesto znamenje zodiaka, ki mu vlada element zemlje. Predvsem zaradi tega se ti ljudje zelo dobro znajdejo v praktičnih zadevah. So delovni in se na vseh področjih lahko zanesejo na svoje analitične sposobnosti. To pa ne velja le v poklicnem življenju, ampak tudi zasebno. S tem je povezana tudi večja želja po redoljubnosti. Na dejanja rojenih v tem znamenju zelo vpliva razum.

parfumi

Vendar pa niti Devicam niso prizanesene šibke točke. Če oseba, rojena v tem znamenju, ne obvlada svojega povečanega občutka za podrobnosti, lahko postane pretirano natančna. Takšno vedenje pa pri okolici ni ravno priljubljeno. Poleg tega takšen posameznik ni sposoben oceniti, kaj je res pomembno in s čim se nima smisla ukvarjati. Druga pomembna težava, s katero se Device lahko srečajo, pa je pomanjkanje samozavesti.
 
Torej je jasno, da se morajo Device osredotočiti na poudarjanje pozitivnih plati svojega znamenja. Seveda pa velja tudi, da je potrebno težavne lastnosti tega znamenja razumeti, obvladati in omiliti. Pri tem so lahko v pomoč različni postopki in pripomočki. Mednje prav gotovo sodi uporaba primernega parfuma. Tudi dišava ima v sebi določeno energijo, ki lahko človeku pomaga.

Izbira pravega parfuma za ženske, rojene v znamenju Device

Večina žensk, ki so rojene v znamenju Device, ima velik smisel za podrobnosti, kar pa pomeni tudi določeno obremenitev. Če ste prepričani vase, je za zahtevne ženske tu parfum Burberry Body. Gre za dišavo, ki je primerna za uporabo ob vsaki priložnosti. Torej, ne samo podnevi, ampak tudi za večerne družabne dogodke. Prav gotovo ni naključje, da je znamka Burberry zelo priljubljena pri britanski kraljevi družini.

znameni panny 3

Če pa vas občasno „muči“ malce negotovosti zaradi pomanjkanja samozavesti, potem poizkusite parfum Hugo Boss Deep Red. Njegova esenca bo v vas prebudila veselje in optimizem. Ti občutki gredo z roko v roki z drugo lastnostjo parfuma, ki je krepitev samozavesti vsake ženske. S to esenco pa ne boste prikrajšani niti za čutna doživetja. Dišava vsebuje črni ribez, frezijo, hruško, rdečo pomarančo, vaniljo in ingver.

Izbira parfuma za moške, rojene v znamenju Device

Kot smo že omenili, spada Devica pod element zemlje. Prav zato bi vam bil lahko všeč uniseks parfum Calvin Klein CK Be. Na povezavo z elementom zemlje opozarja že črna in elegantno oblikovana steklenička. Vse skupaj pa poudarja lesna dišava, katere esenca je originalna in zelo prijetna. Velik plus parfuma je njegova dolga obstojnost. Uporaba te dišave bo hkrati podaljšala občutek mladosti in poudarila vašo osebnost.

znameni panny 4

Vsem rojenim v znamenju Device bo koristilo, če kdaj doživijo trenutke popolne sprostitve, strasti in skrajne nebrzdane energije. K temu lahko pripomore parfum Antonio Banderas Blue Seduction. Španski igralec v številnih filmih igra uspešne zapeljivce. Zato ni presenetljivo, da esenca parfuma poudarja seksapilnost in moškost. Dišava vsebuje črni ribez, melono, meto, muškatni orešček, jantar, les, kapučino in zeleno jabolko.

Denisa