Izbira pravega parfuma za rojene v znamenju kozoroga

Parfum za kozoroga
 
Kozorog je deseto znamenje zodiaka, ki mu vlada element zemlje. Glavne lastnosti tega znamenja so ambicioznost, praktičnost in vztrajnost. Ljudje, rojeni v znamenju kozoroga, se ne bodo odrekli svojim ciljem in potrpežljivo počakajo na rezultat. Njihovo obnašanje je strožje in bolj resno. Na kozoroge se večinoma lahko zanesete. Prav tako so zelo delavni in ambiciozni.
 
Med slabosti kozoroga lahko spada manjša mera empatije in sočutja. Kozorogi se včasih vedejo preveč togo in nepremišljeno, česar njihova okolica ne prenaša najbolje. Lahko imajo težave, ko se je treba sprostiti in ne sodijo med najbolj zabavne sogovornike.
 
Tako kot vsa druga znamenja, mora tudi kozorog krepiti svoje pozitivne lastnosti in sposobnosti. S slabimi lastnostmi pa se je treba soočiti in se z njimi sprijazniti. To je mogoče doseči na različne načine. Ena od možnosti je izbira idealnega parfuma. Tudi dišave imajo v sebi energijo, ki lahko človeku pomaga.

Izbira pravega parfuma za ženske, rojene v znamenju kozoroga

Rojeni v znamenju kozoroga neradi eksperimentirajo, raje imajo tradicijo in kakovost. Vse te atribute ima svetovno znana blagovna znamka Chanel. Iz njene ponudbe je za kozoroginje primeren parfum Chanel Coco Mademoiselle, ki podpira naravnost in samozavest. Njegova esenca popolnoma izraža vašo osebnost.
 
Vsaki ženski včasih pristaja več romantike, nežnosti in zaljubljenosti. Za praktično in zemeljsko znamenje kozoroga pa to velja dvojno. Prav za te namene je na razpolago parfum Calvin Klein Eternity Moment, ki podpira tudi vašo ženskost. Njegova esenca vsebuje liči, potoniko, malino in prijetno dišavo rožnega lesa.

Parfum za kozorogaNasveti za parfume za moške, rojene v znamenju kozoroga

Ambiciozni kozorog želi biti seveda uspešen pri vseh dejavnostih, ki jih opravlja. Za to je včasih potrebna večja mera elegance in gentlemanski pristop. Tu lahko pomaga parfum Armani Eau de Cedre. Kakovosten parfum vsebuje citrusovo-zeliščno dišavo. Esenca temelji na cedrovini, kardamomu in kumini.
 
Večja sproščenost in zanašanje na lastne instinkte je točno to, kar moški, rojen v znamenju kozoroga, (vsaj včasih) potrebuje. Prav to so glavni razlogi, da preizkusite parfum Hugo Boss Boss In Motion. Med njegove prednosti spada še podpora samozavesti in dejavnemu življenju. Parfum je primeren tako za delovne kot tudi za dela proste dni.
Parfum za kozorogaDenisa