Izbira pravega parfuma za rojene v znamenju škorpijona

parfum za škorpijona

Škorpijon, ki mu vlada element vode, je osmo znamenje zodiaka. Škorpijoni so sposobni empatije in so tudi sami precej občutljivi. Rojene v tem znamenju privlači vse, kar je skrito. Tudi to je eden od razlogov, zakaj so sposobni razkriti skrivnosti. Pred škorpijoni je težko karkoli skriti, vendar sami neradi razkrivajo preveč. Redko boste odkrili, kaj se dogaja v njih. Blizu so si tudi z ezoteriko in s spolnostjo. Pogosto jih zanima smrt, saj je zavita v tančico skrivnosti. So vzdržljivi in imajo dobro sposobnost regeneracije. Pozitivna je tudi njihova močna volja.
Med težavne lastnosti znamenja škorpijona sodita maščevalnost in nepripravljenost odpuščati. Njihova močna plat je povračilo, saj so sposobni prepoznati situacije, v katerih so njihovi cilji najbolj prizadeti. Težaven je lahko tudi njihov črno-beli pogled na svet. Včasih so škorpijoni nagnjeni k ljubosumju pa tudi k manipulaciji.
Jasno je, da se mora tudi znamenje škorpijona osredotočiti na svoje pozitivne lastnosti in sposobnosti. Seveda pa ni mogoče prezreti niti slabosti, ki jih je treba dobro razumeti in se poskusiti z njimi kar najbolje spopasti. To je mogoče doseči na različne načine. Ena od možnosti je izbira idealnega parfuma. Tudi dišave imajo v sebi energijo, ki lahko človeku pomaga.

Izbira pravega parfuma za ženske, rojene v znamenju škorpijona

Ženske, rojene v znamenju škorpijona, so zavite v skrivnosten magneten fluid, ki ga lahko še dodatno okrepi parfum Mexx Black Woman. Njegova esenca poleg tega prinaša kombinacijo zapeljivosti, igrivosti in želje po vsem novem ter zanimivem, kar prinaša življenje. Vsebuje dišave frezije, potonike, ognjiča, črnega ribeza, marelice, lotosa in ličija. V njem ne manjkajo niti sandalovina, jantar in vanilja.

Ekskluzivni parfum Yves Saint Laurent Black Opium ponuja priložnost pokazati svetu več ženske duše, ki je sicer pri škorpijonih globoko skrita. S tem boste očarali svojo okolico in hkrati dobili priložnost bolj uživati v življenju. Njegovi esenci ne manjka niti čutnosti, brez katere ne shaja nobena v znamenju škorpijona rojena ženska.

parfumi za ženskeIzbira parfuma za moške, rojene v znamenju škorpijona

V škorpijonih se preteka želja po življenju na polno in razkrivanju vsega, kar je skrito. To je lahko delno povezano s premagovanjem različnih meja. Prav v tej smeri vas lahko podpre parfum Hugo Boss Hugo Man Extreme. Njegova dišava podpira tudi vaši moškost in karizmo. Zahvaljujoč temu parfumu se boste vedno počutili sveže in svobodno.

Noč je za večino škorpijonov naravno okolje, ki jim pomaga razkriti svoj obraz. Prav ponoči je pogosto mogoče izpolniti svoja hrepenenja in čutne predstave. Na teh frekvencah deluje tudi parfum Hugo Boss Bottled Night. Vsebuje dišave ananasa, limone, sandalovine in mandljev. S tem parfumom se nikoli ne boste dolgočasili in na vas bo vedno čakalo nekaj razburljivega.

Denisa