Izstopite iz množice! Pustite se navdihniti s trendi z modnih revij od znanih blagovnih znamk jesen/zima 2016.

Jesenski trendi

Jesen je končno tukaj in zato je treba zamenjati oblačila, omisliti si nove dodatke in seveda načrpati navdih za novo ličenje in pričesko. Absolutna nujnost pa je, da zamenjate poletno dišavo in izberete nov zimski parfum.
Tega pa naredijo skoraj vsi. Tako da če se nočete izgubiti v množici, je treba, da preberete tudi nekaj o najnovejših trendih zunaj meja. Najboljša inspiracija so modne revije znanih svetovnih blagovnih znamk, ki so letos polne fantazije.

PARFUMI

parfumi

Kakšne dišave izbrati to jesen?

Kot vsako jesen je treba, da prenehate z uporabo lahkih, svežih in sadnih dišav in se osredotočite na težje, lesne in začinjene vonje. Letos jeseni vam ne smejo manjkati dišave, ki vsebujejo oud les. Ta bo to sezono dobesedno prevladal skupaj z uniseks parfumi. Poleg tega bodo IN tudi pekoče in orientalske dišave in sestavine, kot so vijoličasti cvetovi (na primer vijolice ali frezije) ali gozdno sadje.
Naslednji trend letošnje jeseni so uniseks parfumi, ki izbrišejo meja med moškimi in ženskimi dišavami in lahko jih delite tudi s svojim partnerjem.
 
MOJ NASVET: Izbiro parfumov, ki so primerni za letošnjo jesen, boste našli tukaj.

LASJE

Trendi pričeske jesen 2016

Konec uniformnosti nastopata izvirnost in edinstvenost

Časi, ko je na modnih revijah prevladoval samo edini trend, so zdavnaj minili. Modni diktat je zamenjal poudarek na samosvojost in naravnost. V letošnjih kolekcijah za jesen/zimo 2016 lahko vidimo kodre, nežne valove, zglajene ali skuštrane lase, dolge ali kratke lase vseh barv. Nasvet je enostaven  spreminjajte pričesko glede na svoje razpoloženje.
Kaj priporočamo? Pričeske, ki so se na modnih revijah slavnih oblikovalcev najbolj pogosto ponavljale, so valovi vseh velikosti in oblik, čopi  precizni ali neprecizni, klasični valovi, zglajeni čopi, najrazličnejši trakovi in pentlje ter navdih z modo iz 80. let. Torej se ne bojte letos jeseni malo eksperimentirati! Tukaj so izdelki, ki vam pridejo prav.

MAKE-UP

Make-up trendi jesen 2016

Popestrite svoj videz z novostmi iz sveta ličil

V novih kolekcijah za jesen/zimo 2016 se je pojavilo veliko zanimivih novosti in trendov, s katerimi lahko popestrite svoj videz in pritegnete pozornost svoje okolice. Pozabite na klasične linije. Opogumite se in močno obrobite cele oči in linijo veliko podaljšajte ali naredite črto tudi pod očesi. Vračajo se bleščice različnih barv (tudi okoli oči ali na licih), metalični odtenki, barvne trepalnice ali izrazite trepalnice a la Twiggy. Odlični modni hit je bela barva v kotičku očesa, ki razsvetli in poudari vaš pogled.
Ustnice dodajajo videz celotnemu obrazu, tako da se z njimi letos poigrajte. IN bo močno temna ali skoraj črna barva, ampak zelo trendi ostajata tudi klasična rumena ali nude barva. Vračajo se sijaji, ampak zlasti brezbarvni, ki jih nanesete v debeli plasti na izrazito šminko. Ustnice potem izgledajo bolj polne in seksi. Priporočamo, da barvo ustnic uskladite z barvo nohtov, kar je sicer le majhen detajl, ampak z njim boste naredili velik vtis. Dekorativno kozmetiko, s katero lahko naredite pravi jesenski look po najnovejših trendih si lahko izberete tukaj.
 
MOJ NASVET: Če si želite pritegniti pozornost, potem za vas imamo odličen nasvet. Najboljša make-up artistka sodobnosti Pat McGrath ali oblikovalec Karl Lagerfeld določata trende in vse kaj naredita, postane hit. Letos so to resnično bleščeče ustnice. Ne za v šolo ali službo, temveč za party, res super! Kaj menite?
Glitter lips / bleščeče ustnice
 
Ne bojte se pokazati, da se ne bojite ličil in izstopite iz množice.
 
Denisa