Jesenske dišave

Jeseni se želimo zaviti v topel plašč in se pogreti s toplimi napitki. Enako je tudi z izbiro parfumov, ki nas bodo spremljali v obdobju barvnih dreves in zrelega sadja. Medtem ko smo poleti iskali osvežitev med poletnimi izdajami, nas jesensko vzdušje sili, da bi si poiskali težje, začimbne ali slajše dišave, ki v sebi skrivajo ščepec skrivnosti in vonj po sadju, vzhodu ter citrusih. Naj vas navdihnejo naslednji predlogi za ženske in moške dišave, ki so za jesensko obdobje kot ustvarjeni.

jesen

Če iščete dišavo, ki bo odlično izpopolnila jesensko vzdušje, potem bo zagotovo odlična izbira taka dišava, ki nekaj jesenskega skriva že v samem imenu. Gre za ženski parfum Halloween od blagovne znamke Jesus Del Pozo. Ta parfum je zelo zapeljiv in magičen hkrati. Je posebej oblikovan za čutne in romantične ženske, ki so polne duhovitosti in igrivosti. Parfum vas bo naravnost očaral s svojimi karizmatičnimi in sočnimi esencami, kot so limeta, zelena banana, jasmin in grelna lipa. Cvetlično srce dišave je odlično dopolnjeno z lažnim poprovcem, toplo osnovo pa ustvarja sandalovina, kadilo, mira in sladka vanilija. Parfum Halloween je kot ustvarjen za dnevno in večerno uporabo.

Drugi odlični ženski parfum za jesensko obdobje je dišava Lolita Lempicka Lolita Lempicka, ki v sebi skriva čarovnijo vzhoda z nežnim akcentom vanilije. Parfum je primeren za vse elegantne in samozavestne ženske, ki imajo rade izrazitejše dišave, ki zdržijo neverjetno dolgo. Nekoliko ekscentrična steklenička je domiselno okrašena z zlatim pokrovčkom in je napolnjena z ženskim hrepenenjem in čutnostjo. V dišavi boste našli intenzivne sestavine, kot je sladki koren, iris, mira ali jasmin.

Jeseni si brez vonja po jabolkah ne moremo niti predstavljati, zato vam bo gotovo zelo všeč ženska dišava DKNY Golden Delicious, ki je zelo elegantna, čutna in topla. Dišava dobesedno slavi odličen okus sočnega rumenega jabolka! Parfum je sestavljen iz magičnih cvetov pomarančevca, sladke slive in delikatnih jabolk. Cvetlično srce, dopolnjeno s skrivnostno osnovo, ki jo ustvarjajo toni čistega mošusa in toplega lesa. Parfum Golden Delicious je primeren za celodnevno uporabo in je posebej zasnovan za vse ženske, ki se znajdejo v temperamentnem življenju v velemestu in rade črpajo energijo v naravi.

Odlična izbira za jesen je tudi ženski parfum Gucci Guilty Intense, ki je nekoliko provokativen, strasten in izrazit hkrati. Dišava v sebi skriva orientalsko in cvetlično esenco, ki poudarja vašo čutnost in seksapil. V njem boste našli izraziti pačuli skupaj s čutnim in prelepim jantarjem. Ta dišava je namenjena modernim ženskam, ki hočejo biti uspešne.

Moškega bo jeseni odlično dopolnila svetovno znana priljubljena moška dišava Paco Rabanne 1 Million, ki je napolnjena z esencami grenivke, rdeče pomaranče in poživitvene mete. V srcu dišave se nahaja čutna kombinacija cimeta in belega usnja, ki v moških vzbuja domiselnost in žarm. Osnovo dišave tvori topel les, živalska ambra in eksotični pačuli. Dišava je primerna za vse karizmatične moške, ki gredo svojim ciljem naproti. Zlata steklenička simbolizira pravi luksuz.

Hugo Boss Boss No.6 je svetovno uspešna dišava, ki je primerna za kateri koli letni čas. Njene esence sladkih sliv, hrušk in jabolk so kot ustvarjene za jesensko atmosfero! Parfum je sestavljen še iz nežnih vanilijevih tonov, redkih dreves, citrusov in toplega maha. Dišava bo sedla vsakemu moškemu in bo ustvarila okoli njega veličastno avro! Za večerno uporabo v družbi lahko izberete tudi parfum Hugo Boss Boss No.6 Bottled Night z lesnimi aromatičnimi toni, ki poudarjajo čutnost in simbolizirajo izziv. V parfumu boste našli esence skrivnostne breze, dragocenega mošusa, kardamoma in toplega lesa.