Jesenski niche parfumi

Odpadlo listje na tleh - ki ima na tisoče barv, krajše dneve, malo toplih sončnih žarkov in hladnejši zrak. Šal ali ruta okoli vratu, prva jutranja rosa ... Jesen. Praznujte to očarljivo obdobje z dišavo, ki vas pogreje.

niche parfumi


Za vas smo pripravili seznam niche parfumov, ki so primerni za nošenje v tem letnem času. Prevladujejo tople in intenzivno orientalske dišave, ki so polne tople ambre, vanilije, eksotičnih začimb, lesnih not in kadila ... Ampak prisotne so tudi cvetlične note ali usnje. V vsakem primeru te originalne in luksuzne dišave izboljšajo hladne jesenske dni in vas prijetno pogrejejo. Ne pozabite, da je veliko niche parfumov uniseks,  tako da jih lahko delite s partnerjem!

Da bi vam olajšali izbor parfuma, najdete spodaj seznam najboljših jesenskih niche parfumov s kratkim opisom. Dišave smo razvrstili v skupine za lažjo orientacijo.

Orientalske dišave

Alambar od Laboratorio Olfattivo (za ženske) – zelo priljubljen in dolgotrajen parfum, ki je poln tople in čutne ambre. Parfum je dopolnjen s kakavom, cimetom in vanilijo.

Calling All Angels od April Aromatics (uniseks) – neverjetno orientalska dišava. V starem Egiptu so kurili smolo za bogove, ker so verjeli, da dim povezuje zemljo z nebesi. Ta parfum prikliče vse angele ...

Ambra od Omnia (za ženske) – tipični italijanski šarm v obliki citrusov naredi to sladko ambrasto, skoraj sirupasto dišavo res vsestransko. Dišava je kot neviden šal, ki vas bo pogrel v mrzlih dneh ...

Orientalske cvetlične dišave

Epic Woman od Amouage (za ženske) – zajemanje potovanja po Svilni cesti. Z vsem, kar gre zraven – začimbe, redki les, kadilo, šopek rož. Zelo intenzivna in skrivnostna lesno-začimbna dišava, ki je dopolnjena z vrtnico.  

Rose d´Arabie od Armani Prive (uniseks) – odlična in nepremagljiva kombinacija vrtnice in lesa oud. Elegantno okrašena z vanilijo in pačulijem. Absolutni dragulj, poln luksuza in noblesnosti.

Versilia Vintage Ambra Mediterranea od Profumi del Forte (uniseks) – globoka ambrasta dišava s čudovito cvetlično noto ylang-ylang, jasmina in pomarančevca. Za vse, ki ljubijo čutne in cvetlične dišave.

Lesne dišave

Tardes od Carner Barcelona (za ženske) – odlična mehka in nežna dišava. Lesne note so dopolnjene s heliotropom, praženimi mandlji in oreščki. Gurmanska, topla in rahlo pudrasta.

Onda od Vero Profumo (uniseks) – lesen vonj vetiverja je domiseln in originalno dopolnjen z vonjem meda in marakuje. Vero Profumo ne upošteva nobenih modnih trendov.

Alkemi od Laboratorio Olfattivo (za ženske) – mlečno gladek kašmir in sandalovina so prekriti s šopkom rož. Alkimističen recept dopolnjuje mira in kadilo. Zelo priljubljena dišava za ženske.

Dišave s pridihom usnja

Cuirs od Carner Barcelona (uniseks) – dišava je posledica medsebojnega vpliva usnja in žafrana. Eksotičen les oud dodaja celotni sestavi začinjenost. Skrivnostna in zelo globoka dišava za vse, ki imajo radi to špansko znamko.

Golden Boy od Dueto Parfums (uniseks) – predstavljajte si prodajalno z luksuznimi čevlji in torbicami - takšen vonj zagotovo vsi poznajo. In v sredini prodajalne na mizi leži vanilija. Seksi dišava za vsakogar.

Cuir Amethyste od Armani Prive (uniseks) – nepozabna in edinstvena dišava, ki kaže vaš občutek za stil. Ta dišava se težko opiše z besedami. S to rahlo pudrasto, usnjeno dišavo boste izstopili iz množice v času hladnih jesenskih dni.

Dišave za moške

Epic Man od Amouage (za moške) – ta dišava je res epska. Predvsem zaradi kakovosti uporabljenih sestavin. Les oud je zavit v dim, začimbe in usnje. Kameleon, ki vas bo zabaval ves dan.

Tabacco od Odori (uniseks) – vonj najboljšega tobaka z vanilijo ustvarja edinstveno sestavo, iz katere izžareva samozavest. Originalen parfum za originalnega moškega.

Turkish Blend od Phaedon (za moške) - vsakdo ve, da imajo moški slabost za sladke stvari. Torej, zakaj si ne privoščite prefinjene dišave z medom in cimetom? Za vsakega moškega, ki v sebi ima majhnega fantka.