Just Cavalli – temperament, gibanje in strast

Ali vam so všeč edinstveni parfumi blagovne znamke Roberto Cavalli? Potem zagotovo ne zamudite poskusiti novost med dišavami – Roberto Cavalli Just Cavalli, ki utelešuje žensko čutnost in provokacijo! Parfum je inspiriran z divjo naravo sredi mesta. Ženska, ki uporablja Just Cavalli okoli sebe ustvarja neustavljivo avro sladke mladosti, ki lebdi v zraku.

Just Cavalli

Ne morete se izogniti privlačni aromi in jo ignorirati. Vonj je popoln magnet za vse moške in spodbudi v njih neizmerno hrepenenje. Bodite zapeljive! Novost 2013 Just Cavalli od ekskluzivne in priljubljene blagovne znamke Roberto Cavalli je posebej zasnovan za ženske, ki se ne bojijo biti samo svoje, ljubijo pustolovščino in so strastne.

Edinstvene esence parfuma spominjajo veselje iz lova in zapeljivost. Čeprav je bolj primeren za mlajše ženske, je tudi idealen za vse ženske, ki iščejo novo svežo in spomladansko dišavo. 

Očarljiv parfum se odpira z notami eksotične neroli. Srce parfuma predstavljajo tiaré, cvetovi in palisander. Celotna kompozicija ima zelo močno osnovo. Intenziven in hkrati svež vonj je primeren za celodnevno nošenje. Njegova prefinjena aroma je primerna tudi za strastno večerno srečanje, ki se odlično dopolnjuje z razburljivim vzdušjem. Parfum je tudi odličen za divjo zabavo.

Strast je skrita v čutni steklenički. Steklenička je bila izdelana izključno tako, da povzema prav ženskost. Narejena je iz roza lesa in zlate kovine. Popoln kontrast med tema zelo različnima materialoma je prijeten na pogled in na dotik. Roza obroč okoli vratu predstavlja kožo kače, ki se vali okoli pokrovčka in spominja na živalski instinkt. Ta izjemen videz dišave Just Cavalli izgleda zelo pogumno. Obraz vonja je postala mlada manekenka Georgia May Jagger, ki se pojavlja tudi v odlični oglaševalski kampanji.

Parfumi Roberto Cavalli so znani po svoji individualnosti, kreativnosti in ekskluzivnosti. Izražajo odnos in edinstven način življenja. Uporaba nove dišave Just Cavalli povezuje bitja, ki so bila določena, da bi ostala skupaj za večnost. Postanite igriva zapeljivka, ki rada draži! Doživite pravo veselje in uživajte vsak trenutek svojega življenja s polno paro! Z vonjem Just Cavalli se znebite zadržkov in pokažite svetu svoj čuten obraz!