Kako do popolne pričeske zjutraj?

Živimo v času, ko vedno bolj hitimo in imamo veliko obveznosti, ki jih mora vsaka ženska čez dan opraviti. Tako je zanjo včasih naravnost nadčloveška naloga, da bi imela kar naprej odlično pričesko. Vsaka ženska si želi, da bi bila videti dobro, zato se najpogosteje poslužuje takih kozmetičnih pripravkov, ki ji bodo z urejanjem našega videza karseda hitro in učinkovito pomagali.

styling

Imeti lepo urejene lase, je pomembna osnova dobrega videza. Gotovo to poznate iz lastnih izkušenj. Če se zjutraj zbudite z lasmi, ki štrlijo na vse strani ali pa so polizani in brez življenja, to pomeni, da vam njihovo jutranje urejanje vzame veliko časa. Vendar včasih med vsakdanjim hitenjem za take reči ni časa in tako namesto tega, da bi imeli lepo polno pričesko, raje spnemo lase v čop in upamo, da nas ves dan ne bo nihče opazil. Če pa vas na koncu dolgega delovnega dne čaka še romantična večerja ali drug pomemben dogodek, pride do resnično velike težave, kaj narediti z lasmi, da bi jim karseda hitro dali pravo obliko in volumen in da bi povrhu tega zdržali od jutra do večera.

Kakovostni frizerski izdelki se nenehno razvijajo, in tako že imamo na voljo rešitev za vašo odlično, hitro in dolgotrajno pričesko! Skrivnost tiči v uporabi posebnih izdelkov za oblikovanje las, ki so zasnovani tako, da bi pomembno pospešili sušenje las s sušilnikom. Pripravki hkrati zagotavljajo tudi termozaščito lasnega vlakna pred poškodbami z vročim zrakom in, kar je najbolj pomembno, odlično fiksirajo pričesko s svojimi aktivnimi polimeri.

Tak odličen pripravek za oblikovanje las je denimo ekskluzivna gelasta krema L’Oréal Professionnel Série Expert Thermo Cell Repair, ki pospeši sušenje las s sušilnikom, jim daje odlično zaščito in jih obnavlja. Z delovanjem toplote se učinki še povečajo. S pripravkom se tudi lasje zlahka razčesavajo, jo voljni in se enostavno oblikujejo. Gel vsebuje tehnologijo Amidocell, ki krepi medcelični cement las. Ta tehnologija deluje na površini in v srednjih plasteh lasnega vlakna. Gel se ne izpira in se nanaša po vsej dolžini na umite lase, ki jih nato oblikujete s sušilnikom ali likalnikom.

Drugi odličen pripravek za odlično oblikovanje in hitro fiksacijo med sušenjem s sušilnikom je edinstvena pena za lase Body Full od Redkena, ki daje tankim lasem volumen, krepi lasno strukturo in ščiti krhke lase pred mehaničnimi ali toplotnimi poškodbami. S svojo lahko sestavp ne obtežuje las in ne pušča občutka zlepljenih las. Ta edinstvena pena vsebuje posebno tehnologijo Non-Stop Volume Complex, ki zagotavlja dolgotrajno in bogato pričesko. Pričeska je po uporabi polna, zračna, lasje pa dobijo dodaten sijaj.

Preizkusite lahko tudi odlično termofiksacijsko pršilo za lase L´Oréal Professionnel Tecni Art Volume, ki je idealno za skodrane ali nekoliko valovite pričeske. Pripravek ima hiter učinek povečanega volumna od korenov do konic po vsej dolžini las. Po uporabi bodo vaši valovi oblikovani, ne da bi bili pri tem trdi ali zlepljeni. Pripravek vsebuje posebne, krepilne filmogene polimere za fiksacijo in kationski derivat za gladkost in zaščito lasnega vlakna pred soncem.

Če vas zanima, kateri pripravki za lase se najbolj prodajajo na notino.si, si preberite članek: Kateri izdelki za oblikovanje las so najbolj prodajani.