Kakšni parfumi in kozmetika so najbolj primerni za Strelca? In zakaj?

Deveto znamenje zodiaka je znamenje Strelca. Strelec pripada ognjenemu elementu in je zato aktiven in pošten. Privlačijo ga potovanja, raziskovanje drugih kultur, iskanje neznanega. V tujini se lahko počuti kot doma ali še bolje.

horoskop

Med lastnosti, na katere morajo biti Strelci pozorni spada pretirana odprtost. Potem je potrebno stvari speljati do konca.

Na področju zdravstva bi se morali osredotočiti na prevencijo in zlasti na kolčne sklepe. V jedilniku ne sme manjkati kalcija in magnezija, poleg tega je potrebno, da se prepreči prekomerna telesna teža. Zelo dobra dejavnost je joga ali tai-chi. Strelci ne bi smeli pretiravati z alkoholom, belim sladkorjem, ocvrto in mastno hrano, da bi ne obremenjevali delovanja jeter.

Kakšni parfumi so primerni za Strelca

Med parfumi, ki Strelce sigurno pritegnejo, so dišave, ki vzbujajo občutek daljnih dežel in spoznavanja. Pomemben del parfuma so tudi esence, ki so dinamične narave in lahko podpirajo željo po pustolovščini in dejavnosti. Steklenička parfuma zbudi pri Strelcih interes samo takrat, če je uglašen na barvnem spektru ognja, ki je, kot vemo, element, ki je v sozvočju z Strelcem. Če bo Strelec izbiral parfum, bo nedvomno cenil neposreden opis njegove sestave in učinkov.

Parfumi za ženske – Strelke

Tako kot so za Strelke zanimive tuje države, tako za njih lahko postane privlačna parfumska voda za ženske Chopard Wish. Njen čar je v kombinaciji črne vijolice, kovačnika in akacije. Vse poudarja steklenička v obliki diamanta.

Željo po pustolovščini bo zagototo spodbudil parfum Cacharel Amor Amor, ki se ponaša s čudovito kombinacijo citrusov (kot so pomaranče in mandarine), sandalovine in mošusa. Poleg tega bo pritegnila prozorno rdeča steklenička parfuma.

Tretja možnost je lahko parfumska voda Yves Saint Laurent, ki prinaša veselje in polno uživanje življenja, kar je točno to, kar Strelec potrebuje. Ta parfum se lahko uporablja ves dan. Blagovna znamka Yves Saint Laurent Elle je na trgu s kozmetiko in parfumi od leta 1961 in je dobila ime po svojem francoskem ustanovitelju.

Parfumi za moške – Strelce

Strelca lahko pritegne parfum Rasasi Khaltat Al Oudh, ki približuje svet Orienta, ker blagovna znamka Rasasi izhaja iz Dubaja. Mešanica vrtnice, sandalovine in ambre prinaša dišavo za vse družbene in poslovne dogodke. Ker gre za uniseks parfum, ga lahko delite s partnerjem.

Druga moška dišava je Hugo Boss Boss Soul, ki ponuja kontraste v duhu svetlobe in teme, torej protislovja, ki vsakega Strelca spodbudijo. Ampak to še ni vse! Ta toaletna voda za moške spodbuja moškost, eleganco in čutnost. Strelca bo pritegnila tudi steklenička, ki je bila ustvarjena s pomočjo sodobne tehnologije. Podjetje Hugo Boss je ena izmed najbolj znanih modnih znamk danes in njene korenine segajo v leto 1924, ko jo je ustanovil nemški krojač Hugo Ferdinand Boss.

Niti Strelci ne bodo zamudili priložnosti združiti elegantni in moderni slog in ravno za ta namen je bila ustvarjena toaletna voda za moške Dunhill Desire for Men. Stereotip bo osvežil s svojo embalažo in stekleničko. Gre za parfum iz Anglije, ki vsebuje kakovostne esence kot je pačuli, ambra, vrtnica, bergamotka, limona, neroli in jabolko.

Prehranska dopolnila (ne samo) za potovanje

Glavne značilnosti Strelca so ljubezen do tujine. Strelci radi potujejo. S potovanjem ni povezano samo veselje, ampak prinaša tudi različna tveganja, predvsem če gre za države z višjimi temperaturami. Za ta namen obstaja veliko prehranskih dopolnil. Priporočamo Vam dve prehranski dopolnili, ki so primerni za potovanje. 

Prvo prehransko dopolnilo je Altermed Panthenol Forte v obliki kapsul, ki so predvsem praktična izbira za zračni promet. Panthenol Forte zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, prav tako podpira imunski sistem. Ta izdelek vsebuje D–pantenol, selen, vitamina C in E.

Drugo prehransko dopolnilo je Innéov Anti – age, ki vsebuje posebno vrsto antioksidantov, kot je vitamin C, selen in hesperidin. Tudi v tem primeru gre za obliko tablet. Glavni učinek izdelka je, da upočasnjuje staranje kože in organizma.

Antiperspiranti proti potenju bodo aktivni Strelci cenili

Strelci želijo živeti aktivno življenje in zato je logično, da s skupaj s fizičnim naporom pride neprijetno potenje. Na srečo obstajajo antiperspiranti, ki ščitijo pred potenjem in neprijetnim vonjem.

Za ženske prinašamo nasvet za antiperspirantno kremo Dove Original Maximum Protection, ki ponuja visoko učinkovitost. Vsebuje ¼ vlažilne kreme, zato mehča kožo in je ne draži. Blagovna znamka Dove je ena izmed najbolj uspešnih ameriških blagovnih znamk, kar potrjuje dejstvo, da je na trgu že od leta 1957.

Tudi na moške, ki so rojeni v Strelcu so proizvajalci misleli in iz široke palete izdelkov smo izbrali Garnier Men Mineral Cool antiperspirant roll-on. Ta izdelek je obogaten z minerali vulkanskega izvora in zato lahko absorbira znoj in dodatno zagotavlja zaščito pred potenjem in vonjem do 48 ur. Znana blagovna znamka Garnier spada v skupino L'Oréal Group.

Najbolj učinkovito zaščito pred potenjem zagotavlja antiperspirant Perspirex. Klinično preizkušena formula zagotavlja dolgotrajno zaščito pred potenjem, pri čemer ena aplikacija deluje do pet dni! Hkrati ima zelo nežno sestavo, ne vsebuje dišav in ne pušča madežev. Če imate težave s prekomernim potenjem, jih bo ta antiperspirant definitivno rešil.