Katero dišavo uporabljati v sezoni zabav

dišave
 
Zimski čas s seboj prinaša veliko dogodkov, praznovanj in zabav. Zato je čas, da malce prezračite svojo praznično večerno obleko, s tem pa je povezan tudi prehod z lažjih dišav na tiste bolj skrivnostne in zapeljive. Prepričani smo, da se boste s skrbnimi pripravami izognili klasični paniki »nimam česa obleči« in na polno uživali v praznični sezoni. Na našem seznamu dišav z značajem, ki so idealne za praznično vzdušje in svečana oblačila, boste brez težav našli svojo najljubšo.

Top dišave za malo črno oblekico

Mala črna obleka ali »little black dress« je postala slavna že v času Coco Chanel. Prav ona je iz nje naredila nepogrešljiv kos garderobe in sestavni del družabnega življenja vsake elegantne ženske. Naj ste izbrali minimalističen eleganten slog ali pa imate na obešalniku pripravljeno romantično čipko − k popolnemu videzu bo pripomogla lepa in privlačna dišava.
 
Za vas smo pripravili sedem nasvetov za dišave, s katerimi se boste počutili kot kraljica večera.

Nasvet 1: Bodite drugačni, bodite dekadentni

Za minutko si oglejmo stilsko stekleničko najnovejše damske dišave Marca Jacobsa Decadence. Zbirateljski kos v obliki torbice z zlato verižico je že dovolj velik razlog, da si želite te parfumske vode, nikakor pa ni edini. Lepa in dolgo obstojna sestava dišave vas bo objemala cel večer. Dišava je sladka in eksotična z osnovo jantarja, bolgarsko vrtnico s pridihom slive v središču ter žafranom. Idealno za žensko – zapeljivko.

Nasvet 2: Uresničite svoje želje

Za žensko, ki občuduje nevsakdanja doživetja, bo dišava Chopard Wish prava izbira. Večer, poln izpolnjenih želja, ki čakajo lastnico te čarobno dišeče sestave akacije, vijolice in jerihonske rože. Preprostost, ki pritegne in razveseli vse, okrog katerih boste preplesali ta poseben večer.

Parfumi za zabavoNasvet 3: Oblecite se v diamante

Že Marilyn Monroe je pela, da so diamanti najboljši prijatelji žensk. Črn diamant, ki je bil navdih za dišavo La Nuit Tresor Lancôme, vas bo ovil v čutno in iskrivo začinjeno meglico. Razkošna, brušena steklenička skriva v sebi osnove očarljivega papirusa, kadidla, vanilje in pačulija. Nato pa se dišava odpre v bolj sladko bergamotko in hruško, v središču katere kraljujejo vrtnica, orhideja in eksotično sadje. Dišava je kot ustvarjena za večerna oblačila in zrelo ter samozavestno žensko.

Nasvet 4: Stavite na čutni eliksir

Yves Saint Laurent je predstavil edinstven esencialen koktejl, poln skrbno izbranih sestavin. Imenuje se Manifesto L'Elixir in je resnično očarljiv. Vsebuje namreč kašmirski les, vaniljo in opojen ambroksan, obogaten s tuberozo, heliotropijem, jasminom in bergamotko. Parfum je že vrsto let priljubljen v hladnem zimskem vremenu in je zaslužen za na stotine obrnjenih glav ter radovednih pogledov. Če se boste odločili za Manifesto L'Elixir, bodite pripravljeni na večjo pozornost okolice.
 
Parfumi za zabavo

Nasvet 5: Provocirajte uglajeno

Uglajene predstavnice nežnega spola bodo prav gotovo odlično ocenile dišavo Agent Provocateur Fatale iz londonske hiše prestižnega spodnjega perila. Čutna, zapeljiva in samozavestna je parfumska voda Fatale, pa tudi perilo, ki ste ga izbrali za pod malo črno oblekico − a to veste samo vi. V dišavi prevladujejo eksotičen kakav, gardenija in mango s čokolado, pačuli in roza poper. Najbolje pristoji ženski – provokatorki.

Nasvet 6: Bodite škandalozno nepremagljivi

Pozabite na angelčke z modnih revij Victoria's Secret. Dišava Scandalous Dare je najnovejši član te čutne družinice parfumov in kot angelček se z njo prav gotovo ne boste počutili. Prej kot vražje privlačna kraljica. Prelepa steklenička, okrašena z rožami, skriva preprosto, vendar učinkovito aromo slive, tuberoze in jasmina. Primerna za vse igrive in ekstravertirane ženske.

Nasvet 7: Manj je več

Francoska blagovna znamka nišnih parfumov Serge Lutens je ustvarila veličastno kraljico med večernimi, lesno-sadno začinjenimi dišavami. Minimalističen videz stekleničke parfumske vode Unisex Féminité du Bois v sebi skriva bogat koktejl kakovostnih, zapleteno zgrajenih dišečih sestavin. Rezultat je gladka, blaga in privlačna dišava z brezkompromisno vzdržljivostjo. V sestavinah Féminité du Bois ne manjkajo klinček, ylang-ylang, vrtnica, vijolica, cedra in benzoin. Elegantna čistoča bo vaša osebna značilnost.
 
Parfumi za zabavo
Bodite to, kar ste, kjerkoli že. In ne pozabite uživati v vsaki minuti!
 
Denisa