Kdo so Urban Decay predstavniki in zakaj nas navdušujejo?

Urban Decay
 
Pretty Different je naša himna za make-up obsedence, ki se ne zavezujejo na lepotne standarde. To je naš prispevek za individualnost, ker je vsak od nas čudovito drugačen. To pravi Wende Zomnir, ustanovni član Urban Decay-a. Čas je, da spomnino ljudi, da je make-up za vse ljudi in da mora vedno biti zabaven, neukrotljiv in nepredvidljiv.
 
Urban Decay vam predstavlja 4 predstavnike, kateri predstavljajo Prettty Different prepričanje. So kolektiv sledilcev, ki zavračajo sprejete standarde in so namesto tega prvaki inovativnost. Ker biti drugačen ne pomeni zgolj biti "čuden" ali se boriti proti statusu quo - temveč pomeni biti ti. Tu je nekaj nasvetov kako vam to lahko uspe!

Ljubi svoje telo tako kot Lizzo

Ameriška pevka in raperka ni znana samo v celotni Ameriki ampak tudi po vsem svetu. V letu 2020 je osvojila Grammy nagrado za BEST CONTEMPORARY ALBUM z njenim albumom Cuz I Love You (Deluxe). Poleg njenih odličnih pesmih je znana tudi kot borka proti seksizmu, homofobiji in diskriminaciji telesa. Ljubezen do svojega telesa izraža na instagram profilu @lizzobeeating, preverite ga. Kaj je njena UD skrivnost do tako čudovitega make-upa? Poskusite naraven - tekoči puder z mat finišem Stay Naked in nadgradite svoj izgled z igranjem z rdečilom, osvetljevalcem, bronzerjem, vse v enem, Stay Naked Threesome.

Navduši druge kot Joey King

joeyking - 20letna igralka iz Los Angelesa, ki je sedaj ena izmed najbolj znanih in najbolj talentiranih mladih igralk svoje generacije. Zasledili ste jo lahko v filmih kot so The Kissing Booth in v zelo znani TV seriji The Act.

Postavi se zase kot Karol G

Kolumbijska pevka osvaja srca celotne Latino Amerike in je glas ter moč za mnoge latino ženske. Njen glasbeni žanr je reggaeton, ki je popularen ne zgolj v Latinski Ameriki, temveč po vseh špansko govorečih državah po vsem svetu. Osvojila je mnogo pomembnih glasbenih nagrad, pa tudi srca svojih oboževalcev. Boste vi postali eden od njih ? Sledite ji na instagramu @karolg!
 
Karol obožuje uporabljati bleščice za svoj izgled. Z uporabo Heavy Metal Glitter Eyeliner-ja, bi si vi upali? Uporabljajte ga kot črtalo za oči ali pa ga nanesite s čopičem po svoji veki ter ga kombinirajte s svojim najlubšim senčilom za oči! Kaj vam še prinese tak sexy izgled? Velike trepalnice seveda! Poskusite to unikatno Perversion maskaro za volumen in dolžino svojih trepalnic.

CL pove svoje mnenje na glas, bi si vi tudi drznili?

CL @chaelincl, s polnim imenom Lee Chae Rin, je Južnokorejska pevka, raperka, plesalka in igralka. Kot članica K-pop skupine 2NE1 je občudovana s strani vseh fanov po celi Aziji. To ji pomaga pri začetku solo kariere, da se lahko pokaže celemu svetu.
 

Želiš izvedeti skrivnost za njen popoln make-up, ki zdrži celoten koncert? Vedno ga fiksira z All Nighter pršilom! Nihče ne more živeti brez tega čudeža, kajne?

Denisa