Lepa in predvsem zdrava porjavelost – s kozmetiko Lancaster se vam ni treba bati sonca!

Treba je, da se že zdaj pripravite na prihajajoče poletje! Če nameravate, da boste bivali zunaj, na soncu, je treba pretehtati izbiro pripravkov za sončenje in staviti na kakovost. Razlogov je več. V glavnem gre seveda za zaščito vaše kože in le resnično kakovostni pripravki za sončenje ustvarijo v kratkem času lep odtenek porjavelosti, ki bo za nameček tudi dolgo zdržal.

sončenje

Ene izmed najbolj kakovostnih pripravkov na trgu proizvaja blagovna znamka Lancaster, ki se že več let osredotoča tako na zaščito kože pred sončnim sevanjem kot na njeno regeneracijo in hidracijo. Trenutno prihaja z revolucionarno novostjo – tako imenovano infrardečo tehnologijo, na kateri temeljijo izdelki iz serij Sun Beauty in Sun Sport. Ta edinstvena tehnologija omejuje infrardeče žarke, in sicer takoj na dva načina: Zaustavlja jih na površini kože in hkrati nevtralizira škodljive proste radikale, ki jih infrardeči žarki proizvajajo. Izdelki Lancaster vsebujejo tudi kompleks naravnih izvlečkov (aloja vera, pantenol, bisabolol, alantoin, lubenica in drugi), zahvaljujoč temu (poleg zdrave porjavelosti) tudi vlažijo, mehčajo, hranijo in pomirjajo kožo, ki je razdražena zaradi sončnega sevanja. Unikatni kompleks z vsebnostjo snovi, ki pospešujejo porjavelost kože, vam zagotavlja lepo porjavelost, ki je obstojna resnično dolgo časa. S kozmetiko Lancaster lahko uživate na soncu brez skrbi. Kozmetika Lancaster ponuja kompleksno nego in zaščito kože pred sončnimi žarki.

Tega morate poskusiti!

Losjon za sončenje Lancaster Sun Beauty

Če nameravate, da se boste sprostili na soncu, potem posezite po nekaterem od izdelkov iz serije Sun Beauty. Poskusite na primer losjon za sončenje Lancaster Sun Beauty. Zahvaljujoč infrardeči tehnologiji izdelek popolnoma ščiti vašo kožo pred sončnim sevanjem in ji hkrati zagotavlja naravno porjavelost, ki je zaradi kompleksa Tan Activator tudi hitra in dolgo obstojna. Losjon ima zelo nežno konsistenco, odlično se vpija in kožo med sončenjem vlaži. Ščiti pred sončnim sevanjem in hkrati pred staranjem kože.

Lancaster Sun Sport

Za vse posameznike, ki so v svojem prostem času raje aktivni, je namenjena serija pripravkov za sončenje Lancaster Sun Sport. Serija je obogatena z infrardečo tehnologijo in za nameček tudi s tako imenovano Wet Skin tehnologijo, ki omogoča nanos pripravka na vlažno kožo. Zaradi aplikatorja z razpršilcem je nanos zelo enostaven in hiter, pripravek se takoj vpija in ne pušča sledi. Pršilo za sončenje je dostopno v dveh variantah – SPF 15 in SPF 30. Potrebujete pripravek za sončenje, ki je dolgo obstojen tudi pri povečanem fizičnem naporu? Potem poskusite Lancaster Sun Sport SPF 20 gel za sončenje, ki je posebno narejen, da se dolgo obdrži. Je odporen proti vodi in pesku. Zelo enostavno se razmaže in se takoj vpija. Zato ni treba izgubljati časa s čakanjem.

Krema za sončenje za obraz Lancaster Sun Age Control

Kot vsi vemo, sončni žarki zelo negativno vplivajo na kožo obraza in pogosto sončenje izrazito pospešuje staranje kože in nastanek novih gub. Zato je blagovna znamka Lancaster razvila to posebno kremo, ki je namenjena zlasti za zaščito obraza, dekolteja in rok, kar so predeli kože, ki jih sončni žarki največ mučijo. Zahvaljujoč unikatni sestavi se krema Lancaster Sun Age Control bori tako proti sončnim žarkom kot tudi proti staranju kože in pomirja vidnost gub, ki so nastale zaradi sončnega sevanja. S tem pripravkom se več ni treba bati sončenja.

Pomirjajoča vlažilna krema za podaljšanje porjavelosti za obraz in telo Lancaster Tan Maximizer

Če želite kožo negovati tako med sončenjem kot tudi po njem, poskusite nekatere od izdelkov iz kolekcije Tan Maximizer. Pomirjajo in vlažijo kožo, ki je izpostavljena sončnemu sevanju in hkrati izrazito poudarjajo vašo porjavelost. Porjavelost bo obstojna dlje časa, vaša koža dobi naravno lepo barvo in bo videti nepremagljiva. Lahko izberete med dvema variantama – krema za obraz ali za obraz in telo.

Začnite razmišljati o poletju že zdaj in se opremite s kozmetiko Lancaster, ki zagotavlja zdravo porjavelost in visoko zaščito zahvaljujoč tako imenovani infrardeči tehnologiji. Kožo za nameček tudi vlaži in odpravlja znake staranja kože, ki jih povzroča sončno sevanje. Vaša koža dobi lepo naravno barvo, ki je dolgo obstojna. Stavite na kakovost. Zlasti v primeru pripravkov za sončenje se zagotovo splača!