LIBRE: Svoboda v izvedbi Yves Saint Laurent

 Yves Saint Laurent Libre
 
»Svoboda je načelo blagovne znamke Yves Saint Laurent. Gre za žensko moč.« To so besede ustanovitelja ene najrazkošnejših blagovnih znamk na svetu, legendarnega francoskega oblikovalca Yvesa Saint Laurenta. Med vizionarje se je vsekakor uvrstil leta 1966, ko je zabrisal meje med spoloma tako, da je kot prvi predstavil ženski smoking. Libre, nova dišava iz delavnice Yves Saint Laurent Beauté, je poosebitev slavnega ženskega suknjiča Le smoking in njegovega naprednega poslanstva. 
 
Svoboda še nikoli ni bila bolj omamna
Libre Eau de Parfum je simbol svobode. Tu je za tiste, ki se ne bojijo oddaljiti od običajnih stereotipov in se podajo na lastno pot, po lastnih pravilih. Svoboda je za današnje ženske ultimativno razkošje in je lahko za mnoge med njimi resnično izjemna. Drzna in šik, Libre ruši utečeni status quo.
 
Obraz jutrišnjega dne
Izrazite poteze in izrazit glas. Ambasadorka te uporniške dišave je postala pevka Dua Lipa. Ženska izvajalka z največ predvajanimi skladbami na svetu v zadnjih dveh letih je lepa, ima slog in je pogumna – tako kot Libre. Dua Lipa se ne boji iti po svoje in izraziti svojih pogledov. Dišavni simbol svobode ne bi mogel imeti boljše zastopnice.
 
Libre
 
Vrnitev sivke
7 let izpopolnjevanja in več kot 1500 različic – to je Libre v številkah. Enako kot navdih v obliki ženskega smokinga združuje ženske in moške elemente v nepričakovano privlačni izvedbi. V svetu ženskih parfumov znova predstavlja sivko iz Provanse, ki je doslej veljala za povsem moški ton. Posebna sorta Diva Lavender je del programa za vrnitev sivkinih polj v Francijo.
 
Sivko gladko dopolnjujejo goreči cvetovi maroškega pomarančevca, ki toplo prevevajo dišavo, medtem ko ji mandarina daje sočen pridih. Bogata vanilja z Madagaskarja in sijoča ambra z nerolijem dvigujeta aromo na višjo raven. Libre je ustvarjena iz trajnostno pridobljenih sestavin in najkakovostnejših materialov, oblikovanih ekskluzivno za YSL.
 
Legendarni dizajn
Steklenička Libre, ki jo je zasnovala umetnica Suzanne Dalton, je oda ekstravaganci in visoki modi. Združitev ženskih in moških elementov se odraža v spojitvi ostrih geometrijskih oblik z bogatim zlatim logotipom YSL. Nagnjen črni pokrovček je okrašen s sijočo zlato verižico, ki ležerno obdaja grlo. Ta steklenička bo razkošna pridobitev vsake zbirke parfumov. 
 
Libre
 
Denisa