Ličenje na poti? Vse lahko storite z eno paleto! Kako?

Poteka obdobje počitnic, ki je povezano z nakupi in pakiranjem stvari na cesti. Ker ne smemo nikoli pozabiti na lepoto, za Vas imamo odličen nasvet - večnamensko paleto ličil, ki bo prihranila prostor v kovčku in vaš čas!

ličenje

Potovalna paleta Hawaii od blagovne znamke TheBalm

Ta neverjetna paleta vsebuje rdečico, »nude« senčilo za oči, bleščeče senčilo za oči in mat temno senčilo za oči. To je vse, kar potrebujete s seboj. Oglejte si nasvete in trike vizažistke Iris, kako narediti dnevno in večerno ličenje samo s to paleto in maskaro!

 

tbahaww keys

 

Nežno dnevno ličenje

Korak 1

Na celotno veko od trepalnic do obrvi nanesite »nude« senčilo za oči. Nanos Vam bo olajšal na primer čopič da Vinci Basic za senčila za oči. Moj majhen trik: Če želite podaljšati obstojnost senčil, uporabite podlago za senčila. Primerna je na primer podlaga theBalm Put A Lid On It.

Korak 2

S pomočjo mat senčila ustvarimo črto tik nad trepalnicami. Odličen pomočnik nam bo da Vinci Classic čopič za oči kotni. Ima naravne ščetine in njegova oblika je ustvarjena tako, da z njim zlahka naredite tanko črto. Moj nasvet: Nanesite barvo na čopič in z majhnimi potezami čopiča v smeri od notranjega kotička očesa proti zunanjemu kopirajte linijo trepalnic. Na ta način boste dosegli lepo in natančno črto.

Korak 3

Trepalnice naličimo kot ponavadi. Če želite privihane trepalnice, Vam priporočam pred nanosom maskare uporabiti klešče za trepalnice. Za zaključek nanesite rdečilo. Idealen čopič za rdečilo je na primer da Vinci Classic. Kako pravilno nanesti rdečilo? Zelo pogost trik pri določanju področja, kjer je treba nanesti rdečilo, je ta, da se nasmejete in na tistem predelu, kjer lica izstopijo, potegnete s čopičem. In s tem je dnevno ličenje narejeno!

vysledek

Večerno ličenje

Korak 1

Do notranjega kotička očesa nanesite »nude« senčilo za oči in nadaljujte do sredine veke. Ponovno lahko uporabite odličen čopič da Vinci za senčila za oči.

 Korak 2

Od sredine veke navzven nanesite bleščeče senčilo za oči. Za to lahko uporabite čopič iz koraku 1 ali poseben čopič da Vinci Classic.

Korak 3

Nato nanesite temno senčilo do zunanjega kotička očesa. Senčilo uporabite tudi za tanko črto, ki jo naredite ob robu trepalnic od zunanjega proti notranjemu kotičku očesa. Lahko uporabite natančen čopič da Vinci Classic kotni.

Korak 4

Na koncu naličite trepalnice, nanesite rdečilo in to je vse. Boste kraljica plaže.

To hitro in lepo ličenje bo res naredila vsaka.

vetsi zaber

Denisa