Najbolj priljubljeni parfumi med novostmi iz leta 2013

V tem članku boste izvedeli, kateri parfumi so med novostmi iz leta 2013 najbolj priljubljeni -­ najbolj prodajani. Tako se lahko navdihnete pri nabavi nove dišave, pa naj bo to za vas ali koga bližnjega.

parfumske novosti 2013

Ženska dišava, ki vas je med aktualnimi novostmi najbolj navdušila, je danes Calvin Klein Eternity Summer (2013). Ta parfum, ki je izšel v poletni omejeni izdaji, je nadaljevanje klasične dišave Eternity. Poletna različica Eternity Summer (2013) je resnično izjemna in popolnoma zajema pravo poletno romantiko. Njeni osvežilni toni poosebljajo lepoto sijočih školjk, ki jih je morje naplavilo na peščeno obalo. Dišava spominja na vroč poletni dan in nežno morsko sapi co, ki vam kuštra lase in hkrati gladi razgreto kožo. Dišava je sestavljena iz skrbno izbranih esenc, kot so veličastni morski toni, visterija, cvet bombaževca ali čutnega mošusa. Ta parfum je resnično privlačen in nežen kot dotik.

m

Med najbolj iskane moške dišave spada prestižni parfum Paco Rabanne 1 Million Intense, ki je neverjetno čuten in se mu je težko upreti. To skoraj zasvojljivo dišava je navdihnil življenjski slog samega Jamesa Bonda. Moški, ki dišavo uporablja, se počuti samozavestno in je brezmejno privlačen za nasprotni spol. Parfum je sestavljen iz citrusovih akordov, pikantnega popra in kontrastnega delikatnega cimeta. Dišava je primerna za družbo ali za strasten sprehod. Steklenička parfuma je nadaljevanje prvotne dišave 1 Milion. Paco Rabanne 1 Million Intense je kot vedno zlat, nespregledljiv in nekoliko zasenčen. Predstavlja prestiž, velik življenjski slog in brezmejne možnosti.

guess

Naslednja priljubljena in pogosto kupovana dišava za ženske je očarljiva novost Guess Girl. Ta dišava je posebej zasnovana za mlade ženske in dekleta, ki nočejo pokorno hoditi v množici. Parfum je zelo čuten in zapeljiv. Izrazito rožnata steklenička z okrasnim trakom okoli vratu odlično združuje imenitnost in izvirnost parfuma, ki ga ni možno ne opaziti! V sestavi dišave boste našli sladko lubenico, razburljivo malino in privlačno lilijo. Ne manjka niti eksotična sandalovina ali gurmanska vanilija. Z dišavo Girl boste s svojo očarljivostjo v središču pozornosti, njegova igriva aroma pa bo pričarala nasmeh na obrazu.

davidoff rose

Ali hrepenite po tem, da na polno uživate v sončnem vzhodu na obali? Potem je gotovo za vas prava izbira novost v omejeni izdaji Davidoff Cool Water Woman Sea Rose, ki je letos očarala marsikatero žensko! Parfum slavi čistočo in spontanost. Hkrati je zelo nežen in harmoničen, njegove esence pa prikličejo prelepo naravo, ki se v poletnem jutru počasi prebuja. Dišava ima bogato cvetlično sestavo, v kateri boste našli razcvetelo potoniko, čutni mošus in sladko hruško naši. Parfum vas bo popeljal na obalo s peščeno plažo, ki vas bo speljala na jutranji sprehod!

hrmes

Med naslednje pogosto kupovane novosti sodi še ekskluzivna ženska dišava Jour d´Hermes od Hermes, ki spominja na hladno jutranjo roso po poletnem dežju, ali edinstvena dišava Burberry Summer 2013, ki je zelo razburljiva in elegantna hkrati.

 beruska

Novi parfum, ki vas bo očaral ne samo s svojo aromo, ampak tudi z ekstravagantno stekleničko, je dišava Dot od modnega oblikovalca Marca Jacobsa. Ta nevsakdanja dišava, ki izraža svobodomiselnost, je kot ustvarjena za ženske, ki ljubijo izvirnost. Rdeča pikčasta steklenička s metuljevimi krilci simbolizira srečo in radost. Cvetlične esence dišave Dot so izjemno primerne za pomladno in poletno obdobje.